Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,578
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hangı maca gotureyım real macı olurmu yada cıtymaça götür![]()
hangı maca gotureyım real macı olurmu yada cıtymaça götür![]()
orasını ben bilemem usta çocugun tutugu takım olur ya da seninkihangı maca gotureyım real macı olurmu yada cıty![]()
knk cocuk ayakta zor duruyo o patenı ben bıle kullanamamParaya bağlı ben 4 yaşındakine biisiklet aldım misal yada paten vb. Paten daha ucuz olur.
lutfen yavasca profıl resmıme tıklayınızorasını ben bilemem usta çocugun tutugu takım olur ya da seninki
Kanka sen bi galatasaray forması bir de top al, hiç olmazsa ileride bir futbol bilgini kazanırsınbeyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
İngilizler İzmir e çıkartma yaparken çok iyi iş görürTüfek al.
gıt fanatıklıgını baska yerde yap guzel kardesımKanka sen bi galatasaray forması bir de top al, hiç olmazsa ileride bir futbol bilgini kazanırsın
ne alaka hocamTüfek al.
https://www.decathlon.com.tr/p/cocuk-sirt-cantasi-5-l-mh100/_/R-p-308368?mc=8588848&c=MAVİbeyler ayın 2 sinde yigenım 3 yasına gırecek antalya dan bursaya geldıler bende bısey almak ıstıyorum oyuncak araba tarzında bıseyler bakıyorum tavsıyelerınıze acıgım(erkek cocuk bu arada )
gelen tavsıyelerebak bıraz kafanızı pc den kaldırınProject Fortnite FNCS Winner;
Bilgisayar al ( iyisinden )
Tekirdağ'a taşındır ( ping açısından )
Şimdiden hayırlı olsun.
Fanatiklik ?, Galatasaray forması bir örnekti, burada bir çok futbol örneği verilirken benimki göze çarptıysa sorun yok kardeşiö.gıt fanatıklıgını baska yerde yap guzel kardesım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne alaka hocam
Ne ne alaka? Çocukların en sevdiği oyuncak silahtırgıt fanatıklıgını baska yerde yap guzel kardesım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne alaka hocam