Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alınır mi?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
8000
Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alacağım 7.5k ya. Sizce değermi sorun çıkarmı çıkarsa nasıl bi sorun çıkar veya önerebilceğiniz bir mağaza, telefob varmıdır? Bütçe 8k max

Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alacağım 7.5k ya. Sizce değermi sorun çıkarmı çıkarsa nasıl bi sorun çıkar veya önerebilceğiniz bir mağaza, telefob varmıdır? Bütçe 8k max
O fiyat bandına aynı cihazı aldım , 12-256 modelini. Gayet iyi bir cihaz alınır .

Ben de 8/128 aldım Eylül ayinda şuan hiç bir sıkıntısı yok oyunlarda programlarda vs gayet güzel çalışıyor kamerası da güzel ışıkta Sony sensörü ile gayet güzel çekiyor tavsiye ederim batarya konusunda da çok rahat bir günü çıkartıyor.

3-4 ay oldu , 0 sıkıntı. Aynı zamanda 1 yıldır yurt dışı redmi Note 10 pro da kullanıyorum ikiside sorunsuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Note 12 pro 5g modeli , a54 ayarında bir cihaz . A15 den çok daha iyi.
Teşekkürler.

Ben de 8/128 aldım Eylül ayinda şuan hiç bir sıkıntısı yok oyunlarda programlarda vs gayet güzel çalışıyor kamerası da güzel ışıkta Sony sensörü ile gayet güzel çekiyor tavsiye ederim batarya konusunda da çok rahat bir günü çıkartıyor.
Evet fiyatına göre aşırı iyi bi cihaz o yüzden almayı düşünüyorum ama yurt dışı olduğu için biraz tırstım

Teşekkürler.

Evet fiyatına göre aşırı iyi bi cihaz o yüzden almayı düşünüyorum ama yurt dışı olduğu için biraz tırstım
alırken yazılım kayıt değilde direnç kayıt yaptırın. 500tl civarı birşeye yaptırmıştık , güncelleme alma konnusunda vs daha iyi oluyor.

alırken yazılım kayıt değilde direnç kayıt yaptırın. 500tl civarı birşeye yaptırmıştık , güncelleme alma konnusunda vs daha iyi oluyor.
Direnç kayıt tam olarak ne oluyor anakarta müdahale değil mi biraz sıkıntılı bişey o diye biliyorum

Ben telefonumu güncellemicem zaten rootlu kullanacağım

Direnç kayıt tam olarak ne oluyor anakarta müdahale değil mi biraz sıkıntılı bişey o diye biliyorum

Ben telefonumu güncellemicem zaten rootlu kullanacağım
Direnç kayıt yaptırmanızı tavsiye etmem hem telefonun arkası açılıyor hem de NFC ozelligini kullanamiyorsunuz. Yazılım kayıt kullanın ben de öyle kullanıyorum

3-4 ay oldu , 0 sıkıntı. Aynı zamanda 1 yıldır yurt dışı redmi Note 10 pro da kullanıyorum ikiside sorunsuz.

Note 12 pro 5g modeli , a54 ayarında bir cihaz . A15 den çok daha iyi.
A34 ayarında demek çok daha doğru olur

yapan yerin işçiliğine bağlı . bende nfc aktif.

a34 ten daha iyi bir cihaz.
O kadar da farklı değil. A34 ün daha uzun yazılım desteği haricinde aynı sayılırlar. A34 ün eksiği tasarımı sayılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,698
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri