Neler Yeni

Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alınır mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salih Ergen
Bütçe
8000
Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alacağım 7.5k ya. Sizce değermi sorun çıkarmı çıkarsa nasıl bi sorun çıkar veya önerebilceğiniz bir mağaza, telefob varmıdır? Bütçe 8k max

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Semi kaan Çakır
Redmi note 12 pro 5g yurt dışı alacağım 7.5k ya. Sizce değermi sorun çıkarmı çıkarsa nasıl bi sorun çıkar veya önerebilceğiniz bir mağaza, telefob varmıdır? Bütçe 8k max
O fiyat bandına aynı cihazı aldım , 12-256 modelini. Gayet iyi bir cihaz alınır .

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Celal Smyrna
tr garantili galaxy a15 6/128, 8.299tl olması lazım.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Semi kaan Çakır

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Ben de 8/128 aldım Eylül ayinda şuan hiç bir sıkıntısı yok oyunlarda programlarda vs gayet güzel çalışıyor kamerası da güzel ışıkta Sony sensörü ile gayet güzel çekiyor tavsiye ederim batarya konusunda da çok rahat bir günü çıkartıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salih Ergen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 ay oldu , 0 sıkıntı. Aynı zamanda 1 yıldır yurt dışı redmi Note 10 pro da kullanıyorum ikiside sorunsuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 12 pro 5g modeli , a54 ayarında bir cihaz . A15 den çok daha iyi.
Teşekkürler.

Ben de 8/128 aldım Eylül ayinda şuan hiç bir sıkıntısı yok oyunlarda programlarda vs gayet güzel çalışıyor kamerası da güzel ışıkta Sony sensörü ile gayet güzel çekiyor tavsiye ederim batarya konusunda da çok rahat bir günü çıkartıyor.
Evet fiyatına göre aşırı iyi bi cihaz o yüzden almayı düşünüyorum ama yurt dışı olduğu için biraz tırstım

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Semi kaan Çakır
Teşekkürler.

Evet fiyatına göre aşırı iyi bi cihaz o yüzden almayı düşünüyorum ama yurt dışı olduğu için biraz tırstım
alırken yazılım kayıt değilde direnç kayıt yaptırın. 500tl civarı birşeye yaptırmıştık , güncelleme alma konnusunda vs daha iyi oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salih Ergen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alırken yazılım kayıt değilde direnç kayıt yaptırın. 500tl civarı birşeye yaptırmıştık , güncelleme alma konnusunda vs daha iyi oluyor.
Direnç kayıt tam olarak ne oluyor anakarta müdahale değil mi biraz sıkıntılı bişey o diye biliyorum

Ben telefonumu güncellemicem zaten rootlu kullanacağım

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Direnç kayıt tam olarak ne oluyor anakarta müdahale değil mi biraz sıkıntılı bişey o diye biliyorum

Ben telefonumu güncellemicem zaten rootlu kullanacağım
Direnç kayıt yaptırmanızı tavsiye etmem hem telefonun arkası açılıyor hem de NFC ozelligini kullanamiyorsunuz. Yazılım kayıt kullanın ben de öyle kullanıyorum

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
3-4 ay oldu , 0 sıkıntı. Aynı zamanda 1 yıldır yurt dışı redmi Note 10 pro da kullanıyorum ikiside sorunsuz.

Note 12 pro 5g modeli , a54 ayarında bir cihaz . A15 den çok daha iyi.
A34 ayarında demek çok daha doğru olur

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Semi kaan Çakır

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
yapan yerin işçiliğine bağlı . bende nfc aktif.

a34 ten daha iyi bir cihaz.
O kadar da farklı değil. A34 ün daha uzun yazılım desteği haricinde aynı sayılırlar. A34 ün eksiği tasarımı sayılabilir

Top Bottom