500 TL Mouse Önerisi

Zelrael

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Yeğenim mouse alacak bu bütçede ne önerirsiniz? Mm711 aldıracaktım ama ankara mağazası ve internet stokları bitmiş, model o minus'ta aynı durumda. Bildiğim SteelSeries prime var bu bütçede ama daha iyi olan bir öneriniz var mı? Bütçeyi çok zorlamazsanız iyi olur çocuk daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeğenim mouse alacak bu bütçede ne önerirsiniz? Mm711 aldıracaktım ama ankara mağazası ve internet stokları bitmiş, model o minus'ta aynı durumda. Bildiğim SteelSeries prime var bu bütçede ama daha iyi olan bir öneriniz var mı? Bütçeyi çok zorlamazsanız iyi olur çocuk daha
@MuratTheFounderOfGariban boş olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim hocam

@MuratTheFounderOfGariban boş olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim hocam
@M.A.Y. ama zenci sizde bakarsanız sevinirim hocam

MM711 kesinlikle.

Üzerine biraz fiyat ekleyerek bunları alabilirsin bunlardan hangisi dersen HyperX Pulse Fire Haste Beyaz tercihim olurdu.
HyperX Haste Beyaz
Pulse Fire X
Rival 3 - 2 yıl kadar kullandım aşırı memnunum. Oyun, Tasarım alanında günlük ortalama 8-10 saat kullanıyorum.
Razer DeathAdder

Üzerine biraz fiyat ekleyerek bunları alabilirsin bunlardan hangisi dersen HyperX Pulse Fire Haste Beyaz tercihim olurdu.
HyperX Haste Beyaz
Pulse Fire X
Rival 3 - 2 yıl kadar kullandım aşırı memnunum. Oyun, Tasarım alanında günlük ortalama 8-10 saat kullanıyorum.
Razer DeathAdder
Haste dışı hepsi leş mouselar.

600'e g-wolves hati (s olmayan) veya delux m700bu nasıldır hocam? Fiyat farkına değermi?
SS Prime güzel mouse bu bütçede MM711 olanağı yoksa enmantılı seçenek bence. Düz G-Wolves Hati alınacak mouse değil. DELUX M700BU güzel ama ben yine söylüyoru SS Prime alırdım.

hocam benim kullandığım mouse diye söyleyim dedim hemde kulanandan dinlşersinzi diye beğendim çok hafif aşırı ergonomik uygulamasının ara yüzü ve kulanışı kolay eksi yönleri hızlı veya başka dönüşlerde(valorant-cs gibi oyunlarda) sıkıntı yaşayabiliyorsunuz ayrıca mouse kablosu ince ve çok iyi https://www.trendyol.com/rampage/sm...-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-87984119

hocam benim kullandığım mouse diye söyleyim dedim hemde kulanandan dinlşersinzi diye beğendim çok hafif aşırı ergonomik uygulamasının ara yüzü ve kulanışı kolay eksi yönleri hızlı veya başka dönüşlerde(valorant-cs gibi oyunlarda) sıkıntı yaşayabiliyorsunuz ayrıca mouse kablosu ince ve çok iyi https://www.trendyol.com/rampage/sm...-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-87984119
bu fiyata çok daha iyisini bulabilirsiniz tamamen altarnatif için yazdım

Elimde hoverpad V2 skatezli kalih GM 8.0 lı bir g pro wireless var yaklaşık 1 yıl kullanıldı 1600 TL pazarlık payı yaparım Türkiye'nin her iline kargolarım param güvende ile

Haste dışı hepsi leş mouselar.

SS Prime güzel mouse bu bütçede MM711 olanağı yoksa enmantılı seçenek bence. Düz G-Wolves Hati alınacak mouse değil. DELUX M700BU güzel ama ben yine söylüyoru SS Prime alırdım.
Katılıyorum ama o bütçeye bunlar var ancak

Aralarından sadece haste alınır :D Ben olsam 800tlye kablolu mouse almazdım prime alıp geçerdim ileride kablosuz alırdım.
Şu an evet, tecrübeme göre rival kullanımı iyi ama tekerleği 6-7 ay sonrasında bozuluyor. DeathAdder optiği kirlendikjten sonra okumamaya başlıyor sağ tıkı ise çok sık spam edildiğinde birkaç aya okumamaya başlıyor. Pulse Fire X ise kullanmadım sadece optiği sıkını diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri