redmi not 8 alınır mı?

Bu üçünü buldum üçüde param güvende ile alabiliyorsunuz note 11 se modelini gündelik olarak kendim kullanıyorum yeterli oluyor hem 120hz desteğide var ama kamera olarak fazla iyi değil ama iş yapar güncellik açısındanda güncel bir cihaz ekran olarak zayıf bi ekrana sahip(benim için) ips lcd bi ekrana sahip note 10s ekranı çok daha güzel ve renkli şarjıda gayet yeterli baya götürüyor 1.5 senedir kullanıyorum bugüne kadar üzmedi sadece oyun oynuyorsan hocam biraz fazla ısınıyor oyun oynadığım zamanlar gayet güzel oynatıyordu şuanda oynatırmı eskisi gibi onu bilemiyorum

https://shbd.io/s/YBAAJN98
Bu üçünü buldum üçüde param güvende ile alabiliyorsunuz note 11 se modelini gündelik olarak kendim kullanıyorum yeterli oluyor hem 120hz desteğide var ama kamera olarak fazla iyi değil ama iş yapar güncellik açısındanda güncel bir cihaz ekran olarak zayıf bi ekrana sahip(benim için) ips lcd bi ekrana sahip note 10s ekranı çok daha güzel ve renkli şarjıda gayet yeterli baya götürüyor 1.5 senedir kullanıyorum bugüne kadar üzmedi sadece oyun oynuyorsan hocam biraz fazla ısınıyor oyun oynadığım zamanlar gayet güzel oynatıyordu şuanda oynatırmı eskisi gibi onu bilemiyorum
hocam 10s in ekran değişmiş kamera çeksin yeter kalitesi önemli değil ekran da önemli değil aslında ama değişen yan sanayi ekranlar ikide bi dokumatiği gidiyor 8pro alayım ben en iyisi zaten 2k ya satar elimdekini yada 1800 e felan rahat alırım

hocam 10s in ekran değişmiş kamera çeksin yeter kalitesi önemli değil ekran da önemli değil aslında ama değişen yan sanayi ekranlar ikide bi dokumatiği gidiyor 8pro alayım ben en iyisi zaten 2k ya satar elimdekini yada 1800 e felan rahat alırım
Oda olabilir hocam attığım note 8in sahibi telefonun gözü gibi baktığmış gibi duruyor o düşünülebilir

Oda olabilir hocam attığım note 8in sahibi telefonun gözü gibi baktığmış gibi duruyor o düşünülebilir
evet :D etiketi bile çıkarmamış onu belki param güvende ile alırım 8pro yu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta başım ağrımasın hiç 8pro yu alım ilk fırsatta

arkadaşlar elimdeki 64lük 6s plus tan kurtulmak istiyorum artık bataryası bile 500 600tl ölü batarya şuan %50 nin altında kasıyor yazın hiç kullanamıyorum cihaz yanıyor 4bin e 10s alıcaktım ama para bulamadım malesef batarya değiştirsem çabuk yıpranıyor ısıdan dolayı instagramdan video izleyemiyorum hiç donuyor sürekli internet in hızlı olmasına rağmen not 8 de donarmı şarjı nekadar gider oyun fln oynamıyorum sadece arada bi instagramda dolaşayım yeter bana

not 8 i alırsam yd alcam
redmi note 8 den iphone 7 ye geçmiştim, bildiğin çağ atlamıştım. bence note 8 üstü bak dostum.

evet :D etiketi bile çıkarmamış onu belki param güvende ile alırım 8pro yu

hatta başım ağrımasın hiç 8pro yu alım ilk fırsatta
Yani hocam param güvende aşırı iyi bir sistem bi sıkıntı çıkarsa gönderin cihazı

redmi note 8 den iphone 7 ye geçmiştim, bildiğin çağ atlamıştım. bence note 8 üstü bak dostum.
şarj sıkıntısı çok yaşıyorum iphone 7 çok ısıyor hem uygulama desteklerşi bitiyor

evet daha akıcıdır belkide ama bu sıkıntıarı yaşamak istemiyorum kasarsa da en azından hafif room kurup yola davm edebiliyorsun androidde tabi snapdragon un kilidi açıksa

şarj sıkıntısı çok yaşıyorum iphone 7 çok ısıyor hem uygulama desteklerşi bitiyor
Şuanda zaten ip7 nin suratına bakılmaz onun yerine note 8 daha mantıklı ama öncesinde ip7 güncelleme desteği vs diye alınabiliyordu

pardon mediatek

8 yerine 8 Pro almanızı öneririm 4 yıl oldu ben alalı halla kullanıyorum kasma problemi yok abimde not 8 var o artık arama bile yapamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,776
Üyeler
195,726
Son üye
Livan
Geri