Oem key güvenilir mi?

Ben aldım 30 TL'ye.Sorunsuz çalıştı.Arkadaşım 2 kere almak durumunda kalmıştı şans işi biraz.

Güvenilir kullanabilirsin.

çoğu güvenilir eptt ve yazilimbudur dakiler mesela

Kullanan çok tanıdığım hiçbiri bir sorun yaşamadı ben de sistem toplarsam oem key kullanmayı düşünüyorum.

Güvenilir ama satıcıya dikkat edin. Güvenilir satıcılardan alın.

Aldığın keyin Retail olmasına dikkat edersen senin için daha iyi olur.

Hepsi olmasa da çoğu güvenilir.

Retail yani Perakende Lisans, OEM lisansın tersine aynı anda olmamak kaydıyla birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz. Retail key teknoloji mağazaları ve Microsoft Store'da satılan lisanstır. Yani teknoloji mağazalarından aldığınız lisanslar kutu ile satılan retail keylerdir.

1. Retail yani perakende lisansları diğer bilgisayardan kaldırmak şartıyla yeni bilgisayara taşıyabilirsiniz.
  2. Retail lisans anakart dahil tüm donanımların değişim ve yükseltmesine izin verir.
  3. Retail lisans kullanıcılarına Microsoft destek elemanları tarafından ücretsiz destek sağlanır.
retail ? açıklar mısınız

t
Retail yani Perakende Lisans, OEM lisansın tersine aynı anda olmamak kaydıyla birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz. Retail key teknoloji mağazaları ve Microsoft Store'da satılan lisanstır. Yani teknoloji mağazalarından aldığınız lisanslar kutu ile satılan retail keylerdir.

1. Retail yani perakende lisansları diğer bilgisayardan kaldırmak şartıyla yeni bilgisayara taşıyabilirsiniz.
  2. Retail lisans anakart dahil tüm donanımların değişim ve yükseltmesine izin verir.
  3. Retail lisans kullanıcılarına Microsoft destek elemanları tarafından ücretsiz destek sağlanır.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,846
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter
Geri