Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Hocam şöyle söyleyeyim evime gelen kurulum yetkilisi bunu söyledi zaten kurulumu da düzgün yapamamış 2 gündür kopuyordu şuan düzeldi.
Düzeltmeye gelen yetkililerden de firma çalışanlarıyla alakalı zamanında tinerci olan, uyuşturucu kullanan ve satıcı olan çok fazla bilgisi olmayan kişilerin işe alındığından bahsettiler.

bana özelden ulaş seninle bir şey yapıcaz :)
Hocam eğer hızlı bir şekilde altyapı gelicekse arkadaşa yapacağınızın aynı tavsiyeyi bana da söyler msniz :D
Tinerci,satıcı kişilerin hiç kaydı yokmuymuşta almışlar öyle?

Hocam eğer hızlı bir şekilde altyapı gelicekse arkadaşa yapacağınızın aynı tavsiyeyi bana da söyler msniz :D
Tinerci,satıcı kişilerin hiç kaydı yokmuymuşta almışlar öyle?
hocam inanın bilgim yok bana hangi ilçe ve ilçe belediyenin partisinde olduğunuzu söylerseniz işler hızlanır

mahalle söyleme şansın var mı
15temmuz, bu bölge :D aşağımda var çaprazımda yapım aşamasında
1707322185090.png

her yerde reklam çıkıyor Kocaelideyiz gigafiber fln filan hani nerde ben göremiyorum Kocaelideki fiberi.
24mbit vdsl sunar.
Bu gigafiber turknete ait olduğu için yavaş ilerliyor. Vdsl fiber gibileri turk telekomdan alt yapısından veriyo

Valla 8 yıl 16-24 mbps İnternet ile boğuştum . Tam uniye gideceğim vakit bütün ilçeye 1 Gbps çekti yerli firma. Adamlar 300 tl 1k 160 TL ye 100mbps veriyor mükemmel.

2haftada çekip 1gün sonra da kutuya mı bağladılar :D hangi ilçe hocam
Hocam kabloyu 1 günde çektiler1 günde kutu yerlestirildi 2 hafta sonrasında hem kablolar füzyon cihazıyla birleştirildi hem de aktivasyon yapıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,825
Üyeler
186,383
Son üye
mami4798
Geri