yusufduymayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Elimde bulunan saatim bozuldu bu marka ürün alınır mı
Selamlar bende kablosuz kulaklık, mikrofon ve kulak içi kulaklığı var memnunum. Saatini bilmiyorum ama genelde f/p oluyor ürünleri yani fiyatına göre iyi ürünler. Tabi üst segment markalarla kıyaslamamak lazım.![]()
Alınır, fiyat performans M9037 kullanıyorum![]()
Marka olarak hiç duymadım tereddütum varAlınır, fiyat performans M9037 kullanıyorum
Senin dediklerin bileklik hocam, havit markası direkt akıllı saat. Ölçümleri doğru yapıyor, dahili hoparlörü var ve süper bir ses performansı var, saatten telefon görüşmesi yapabilirsin, incelemelerine youtube'dan izlemeni öneririm, Saatde ayrıca kasma, donma gibi şeylerle hiç karşılaşmadım. Normal kullanımda şarjı 1 hafta gidiyor. Ekranı amoled. Daha ne olsunMarka olarak hiç duymadım tereddütum var
Xioami mi band 8
Huawei band 8 aklıma geldi aynı fiyat bandı
3 taksitle aldım valla 1.199 tl yeSenin dediklerin bileklik hocam, havit markası direkt akıllı saat. Ölçümleri doğru yapıyor, dahili hoparlörü var ve süper bir ses performansı var, saatten telefon görüşmesi yapabilirsin, incelemelerine youtube'dan izlemeni öneririm, Saatde ayrıca kasma, donma gibi şeylerle hiç karşılaşmadım. Normal kullanımda şarjı 1 hafta gidiyor. Ekranı amoled. Daha ne olsun![]()
Aldıysanız memnun musunuz? Aynı ürünü veya M9038 pro olanı almayı düşünüyorum da internette pek bir bilgi bulamadım![]()
Geri iade ettim şarj sadece 1 gün anca gidiyorduAldıysanız memnun musunuz? Aynı ürünü veya M9038 pro olanı almayı düşünüyorum da internette pek bir bilgi bulamadım
Alıp almamakta tereddüt ettim ya Youtube incelemelerinde şarjı 1 hafta gidiyor diyorlar ama yorumlarda 1 günü anca çıkarıyor diyorlar, hangi saati veya bilekliği gözüme kestirsem kötü yorumları var kararsız kaldımGeri iade ettim şarj sadece 1 gün anca gidiyordu
xiaomi mi band den devamAlıp almamakta tereddüt ettim ya Youtube incelemelerinde şarjı 1 hafta gidiyor diyorlar ama yorumlarda 1 günü anca çıkarıyor diyorlar, hangi saati veya bilekliği gözüme kestirsem kötü yorumları var kararsız kaldım![]()
xiaomi mi band den devam