Trendyoldan pc almak mantıklımı alınır mı?

Hayır hocam lütfen bilinen adı sanı belli olan yerlerden alın

Hayır, trendyol hepsiburada vb. siteler f/p sistemi bırak f/p’ye yakın bir sistem bile satmıyor. Monitör mouse klavye vb. konusunda da tam tersi f/p sistem satan siteler ekipmanlarda kazığı geçiriyor ( gaming gecesi ve itopya indirimleri hariç )

Hocam alırsanız ben üzülürüm, bakın sizi tanımıyorum, ama iyiliğinizi istiyorum yani beni bile üzer Trendyoldan hazır sistem alıyor olmanız bu kadar

Trendyol iyi bir eticaret sitesi ama PC işi biraz güven ister. Şahsen ben çok uygun bir şey almayacaksam sadece bu işi yapan firmalardan alırdım. Ana sistemini o şekilde aldım. Ancak uygun fiyatlı laptop çok aldım ve tavsiye ettim o ayrı. Ama oyun bilgisayarı alacaksanız biraz daha özenli düşünmek gerekebilir. Ayrıca linke tıklayınca uygulama yüklemeye yönlendiriyor.

Pc toplamaktan pek anmadığım için yazdım öneriniz ve ya sizin topladıgınız varmıdır acaba 30-50k arası
Yokoso watashi no soul society diye başlamak istiyorum ustam (pp'de aizen'i gördüm biraz kızgınım onu gördüğüm için ama akıllı adam yapcak bisi yok) neyse konumuza dönelim 30-50k arası işini görebileceğini düşündüğüm sistemleri buraya koyuyorum ;

https://www.gencergaming.com/targon

Geri