Aorus GeForce RTX3070Ti 1,834 TL ?

Fiyat hatası muhtemelen fakat yasaya göre göndermek zorundalar.

Fiyat hatası muhtemelen fakat yasaya göre göndermek zorundalar.
Yasada abartılı düşük fiyata düzenleme geldi diye biliyorum. Fiyat hatası olduğu çok barizse firmada iptal hakkı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoyu açtığınızda gt730 ile karşılaşabilirsiniz arkadaşlar😄 açıklamaya bakın https://www.smallman.com.tr/axle-geforce-gt730-ax-gt730-4gd3p8cdil-4gb-gddr3-128bit-dx12-ekran-karti
Herkese GT 730 olarak gitse ne gülerim yav 😂

Büyük ihtimalle olay bu. Adamlar GT 730 u yanlış açıklamayla ilana açmış bunu PTT ye taşıyan eleman ise ismi de yanlışı ile değiştirmiş 😀

Yasada abartılı düşük fiyata düzenleme geldi diye biliyorum. Fiyat hatası olduğu çok barizse firmada iptal hakkı oluyor.

Herkese GT 730 olarak gitse ne gülerim yav 😂

Büyük ihtimalle olay bu. Adamlar GT 730 u yanlış açıklamayla ilana açmış bunu PTT ye taşıyan eleman ise ismi de yanlışı ile değiştirmiş 😀
İşin garibi resim de sıkıntılı nasıl becermiş bunu bu eleman😄

MERHABA BEN 2 TANE ALDIM AMA GELMİCEK BOŞA ÜMİTLENMEYİN REKLAM PR KESİNLİKLE YA DA YANLIŞ KOYMUŞ... Gelirse 1 ini hediye edecem Za Xd

kargon eve geldiğinde yapıyorsun ödemeni
Dostum dolandırılmış olabilirmiyiz bir arkadşım 5 tane adlı çok korkmaya başladım...

dolandırıcıysa dolandırma şansın düşer. yanlış fiyatlandırma ise iade ile uğraşmazsın bunun için kapıda ödeme seçiyoruz böyle durumlarda.
teşekkürler kanka ya aldım direk büyük para değil zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri