Piyasada AORUS GeForce RTX 3070 MASTER yok?

İçinin açılıp açılmadığına, minimum 10 dakika furmark testindeki sıcaklıklarına ve fan kullanım yüzdesine, soğutucu blokta ve kartta pas, kir, korozyon olmamasına dikkat edin. İçinin açılmamış olması şart değil sonuçta 5 yıl önce alınmış olabilir hiç bakım yapılmamış olmasını da istemeyebilirsiniz. İçi açılıp bakım yapıldıysa sıcaklıklarının ekstra iyi olmasını bekleriz ama.
Tamamdır hocam teşekkürler

2.elde 3000 serisi kart alınmaz 3000 serisi sahipleri 2.el 4000 serisi kart fiyatına yakın fiyat çekiyorlar 3000 serisi nvdia tarafından teknoloji destegi kesilmiş bir seri eger nvdia kart alacaksanız minimum 4070 bakın
Sahibindende öyle ya gruplarda çok normal fiyatları

Bütçen neyse ona göre belki daha çok beğeneceğin ve daha çok sevebileceğin bir kart bulunabilir

2.elde 3000 serisi kart alınmaz 3000 serisi sahipleri 2.el 4000 serisi kart fiyatına yakın fiyat çekiyorlar 3000 serisi nvdia tarafından teknoloji destegi kesilmiş bir seri eger nvdia kart alacaksanız minimum 4070 bakın
Yine fena sıkmışsın aşko.

Kim diyor 3000 serisinin teknoloji desteği kesildi diye? tüm RTX serilerine olduğu gibi 3000 e de DLSS 4 ve yeni Transformer modeli geldi çatır çutur çalışıyor, Reflex 2 nin geleceği de yine Nvidia tarafından doğrulandı.

RTX1000 den bu yana ne dişe dokunur teknoloji geldi de desteği kesilsin? :kekw:

Adam akıllı tek FG geldi ardından da onun yandan yemişi MFG ki o da 4000 e gelmedi ve gelmeyecek de bu mantıkla 4000 de teknoloji desteği kesilen bir kart :kekw:

Hepsini geçtim FG yada MFG yi çoğu kullanıcı da açmıyor, hele rekabetçi oyunlarda zaten nvidia bile önermiyor.

Neyse aşko kuşko reis yine bir şeyler sallamışsın ama kusura bakma tek olayın insanları yanlış yönlendirmek.

RTX3000 serisi yıllara meydan okuyan, halen canavar gibi bir seri özellikle de 3080 ve üstü bana mısın demiyor 4K da bile akıcı oyun deneyimi sunuyor daha düne kadar kullanıyordum, tecrübe yani youtube dan izleyip konuşmuyorum ;)

Geri