Yasada abartılı düşük fiyata düzenleme geldi diye biliyorum. Fiyat hatası olduğu çok barizse firmada iptal hakkı oluyor.Fiyat hatası muhtemelen fakat yasaya göre göndermek zorundalar.
Herkese GT 730 olarak gitse ne gülerim yavKargoyu açtığınızda gt730 ile karşılaşabilirsiniz arkadaşlar açıklamaya bakın https://www.smallman.com.tr/axle-geforce-gt730-ax-gt730-4gd3p8cdil-4gb-gddr3-128bit-dx12-ekran-karti
İşin garibi resim de sıkıntılı nasıl becermiş bunu bu elemanYasada abartılı düşük fiyata düzenleme geldi diye biliyorum. Fiyat hatası olduğu çok barizse firmada iptal hakkı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese GT 730 olarak gitse ne gülerim yav
Büyük ihtimalle olay bu. Adamlar GT 730 u yanlış açıklamayla ilana açmış bunu PTT ye taşıyan eleman ise ismi de yanlışı ile değiştirmiş
Gönderselerde konteynır dolusu alsak keşke.yukarıda stok bitmiş falan diyince yanlışlıkla bi daha sipariş ettim. umarım iptal olur lan 4k nakit yok
Bu arada kargoya verildi gözüküyor bilginize!Dostlar 3 tane aldım tahmini ne zaman elime geçer?
dayanamadım bunu attıktan sonra kapıda ödeme ile aldım gta730 gelmez umarımbelki gelir diye alanlar:
kargon eve geldiğinde yapıyorsun ödemeniDirekt aldım kapıda ödemelinin ne farkı var???
dolandırıcıysa dolandırma şansın düşer. yanlış fiyatlandırma ise iade ile uğraşmazsın bunun için kapıda ödeme seçiyoruz böyle durumlarda.Direkt aldım kapıda ödemelinin ne farkı var???
Dostum dolandırılmış olabilirmiyiz bir arkadşım 5 tane adlı çok korkmaya başladım...kargon eve geldiğinde yapıyorsun ödemeni
teşekkürler kanka ya aldım direk büyük para değil zatendolandırıcıysa dolandırma şansın düşer. yanlış fiyatlandırma ise iade ile uğraşmazsın bunun için kapıda ödeme seçiyoruz böyle durumlarda.