ekran kartının desteği var mı emin misin? arc kullanmadım hiç bilmiyorumintel arc a750 kullanan birisi veya a770 de olur Resizable BAR nasıl açılır bana discord üzerinden yardımcı olabilir mi
bios dan Resizable BAR açtım ama intel arc uygulamasında kapalı gösteriyor
BİOS dan açtım
Alıntıyı görüntüle
bende var arc a750, desteği varekran kartının desteği var mı emin misin? arc kullanmadım hiç bilmiyorum
tahminimce vardır o kartta ama emin değilim
kesinlikle açman gerekiyor yoksa çok düşük değerler alıyorsunekran kartının desteği var mı emin misin? arc kullanmadım hiç bilmiyorum
tahminimce vardır o kartta ama emin değilim
bana yardımcı olabilir misin internetteki her video yu izledim ama olmadıbende var arc a750, desteği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
bende direk açık geldi benimde bi fikrim yokkesinlikle açman gerekiyor yoksa çok düşük değerler alıyorsun
bana yardımcı olabilir misin internetteki her video yu izledim ama olmadı
hazır sistem mi aldın ben sistemi yükselttim sadecebende direk açık geldi benimde bi fikrim yok
evet hazır aldımResizable BAR ı açtığım zaman biostan çıkamıyorum sürekli bios açılıyor galiba hdd veya ssd den kaynaklanan bir sorunum var
hazır sistem mi aldın ben sistemi yükselttim sadece
kendi sorunumu hallettim UEFI windows gerekiyormuş.intel arc a750 kullanan birisi veya a770 de olur Resizable BAR nasıl açılır bana discord üzerinden yardımcı olabilir mi
bios dan Resizable BAR açtım ama intel arc uygulamasında kapalı gösteriyor
BİOS dan açtım
Alıntıyı görüntüle
Merhabalar hocam, i7 7700 işlemcime yeni bir ekran kartı arıyordum ki 2.el sitesinde uygun fiyatlı bir arc 750 buldum ancak resize bar benim anakartımda yok sanırım eski olduğundan mütevellit, sizce bu ekran kartıni alırsam fps konusunda çok fark yaşarmıyım i7 7700 ile nasıl bir uyumu olur?kesinlikle açman gerekiyor yoksa çok düşük değerler alıyorsun
bana yardımcı olabilir misin internetteki her video yu izledim ama olmadı
Resize BAR açılmazsa bu ekran kartı tam bir çöp kesinlikle alma hiç bir işe yaramaz çok fazla fps kaybettiriyorMerhabalar hocam, i7 7700 işlemcime yeni bir ekran kartı arıyordum ki 2.el sitesinde uygun fiyatlı bir arc 750 buldum ancak resize bar benim anakartımda yok sanırım eski olduğundan mütevellit, sizce bu ekran kartıni alırsam fps konusunda çok fark yaşarmıyım i7 7700 ile nasıl bir uyumu olur?
Herkes öyle dediği için bende 2.el'den rx6600 aldım, şuanda sorunsuz kullanıyorum.Resize BAR açılmazsa bu ekran kartı tam bir çöp kesinlikle alma hiç bir işe yaramaz çok fazla fps kaybettiriyor