- Bütçe
- 60000
Hocam bronz yerine gold al bence
Hocam bronz yerine gold al bence
bu sistemlere bak istersen 4070 ti super li 60k dan ucuz ve daha iyi![]()
Tavsiye Sistemler Modelleri ve Fiyatları
Tavsiye sistemleri modellerini ve fiyatlarını keşfedin! AI destekli öneri çözümleriyle iş ve pazarlama performansınızı artırın.www.gaming.gen.tr
60k bütçeye 4070 ti i5 13600 koymuşsun kanka nasıl özelleştirme yaptın anlamadımSistemi ordan topladım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nova 4070ti üzerinden özelleştirme yaptım
60k bütçeye 4070 ti i5 13600 koymuşsun kanka nasıl özelleştirme yaptın anlamadım
Ultima4070ti mi ? Daha iyi gözüküyor en azından. SSD samsung yapma normal olan kalsın onun yerine ram yükselt 32 yap. Değerleri kötü düzgün değerli bir modelde seçebilirsin.
Böyle nasıl
render için mi alıyorsunuz oyun için mi?
Ultima4070ti mi ? Daha iyi gözüküyor en azından. SSD samsung yapma normal olan kalsın onun yerine ram yükselt 32 yap. Değerleri kötü düzgün değerli bir modelde seçebilirsin.
980 yapmak para kaybettirir bence ssd dokunmayın. Ram yapabiliyorsanız 2x16 yapın veya ileride 64 yaparım diyorsaniz 1x32 yapinOyun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen ultima4070ti. Ramleri daha sonra yükselttim diye 16 da bıraktım
Kanka adam 60k bütçem var diyoya 4070 ti super daha iyi olmazmıhttps://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/ oyun icinse buna bakabilirsiniz 4070 super ti sistem vardi fakat ekrankarti stogu bitmis.Bu sistemde ki sivi sogutma yerine daha f/p 240mm sivi sogutma alinabilir(bence)
Dipnot:islemci 7800x3d anakart msi pro x670 p wifi
Alıntıyı görüntüle