Yardım Uygun fiyata 3090 buldum

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Arkadaşlar 18000₺ ye 3090 buldum aciliyeti varmış kart pny marka macun bakımını yapmış sadece kart var kutu fatura garanti yok alınır mı sizce
Furmark 73derece

kartın fotoğrafı atılırsa daha iyi olabilir. @55superx ekran kartından anlıyorsunuz diye hatırlıyordum.(umarım yanlış hatırlamıyorumdur)

Kutusuz kartların miningten çıkma olasılığı; kutulu, faturalılara göre bi 2-3 kat daha fazla.
Konuştum internet kafeden aldım diyor kafe 1 sene iş yapmamış miningli olduğu muhtemel fiyatı da uygun gibi geliyor arafta kaldım

Konuştum internet kafeden aldım diyor kafe 1 sene iş yapmamış miningli olduğu muhtemel fiyatı da uygun gibi geliyor arafta kaldım

İnternet kafelerdede mining yapılıyor zaten, benim gittiğim fix bir kafede bütün bilgisayarlar miningdeydi bir yandanda oyunu oynayanlar oynuyordu. açıkcası bu bütçelerde böyle riske girmezdim ben olsam, zamanındada 2-3 kez 2. el ekran kartından başım ağrımıştı ki benim sıkıntı çektilerim GTX 1060-1660 ve 2060 dı yani 3090 na bel bağlamak daha sıkıntı.

19K civarına sıfır 7800 XT var olmadı 7700 XT var yani 2. elde o 3090 sıkıntı bence.

Arkadaşlar 18000₺ ye 3090 buldum aciliyeti varmış kart pny marka macun bakımını yapmış sadece kart var kutu fatura garanti yok alınır mı sizce
Furmark 73derece
kutu neyse de faturayı yemiş mi eylül 2022 sonrası faturalıysa alına bilir miningte harcanmamıştır

O kartın üstünden hertürlü coin geçmiştir, benden demesi. Vram ve memory sıcaklıklarını kontrol edin(besleme ve bellekler) kabul edilebilir sınırların sonundaysa almayın. 2-3k daha verin iyi durumda kart alın.

Geri