Çözüldü✓ Sizce Bu kasa 9000 tl ye alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar
Şu anda monsterın gtx 960m kartına sahip bir laptopum var ve 2k 27 inç ekrana bağlı şekilde kullanıyorum. Ayrıca Xbox series s konsolum da var. Laptopum güçsüz olduğu için series s almıştım. Şimdi laptop çok ses çıkarmaya başladı. Oyun oynamıyorum ama sadece sekmeleri açıyor veya yazılım programlarını kullanıyorum. İkinci el olarak bir kasa denk geldi ve fiyatı bayağı uygun. Sizce bunu almalı mıyım bu fiyat özelliklere göre.
Özellikler: Ryzen 5 2600, Asus rog strix gtx 1660ti, 16 gb 3000 mhz ram, 120 gb ssd, 1 tb hard disk, Asus Tuf Gaming B450-PLUS

ekran kartıyla falan gayet iyiymiş ama alma amacınız nedir oyun mu oynayacaksınız o zaman seris s'i de satıp sağlam bir kasa almak daha mantıklı olabilir

Alıp işlemciyi 2. Elden 3600 ile değiştirin gayet iyi olur

ekran kartıyla falan gayet iyiymiş ama alma amacınız nedir oyun mu oynayacaksınız o zaman seris s'i de satıp sağlam bir kasa almak daha mantıklı olabilir
alma amacım kasayı alıp 2kda monitörü kullanabilmek ve diğer işlerimde performanslı kullanmak ayrıca fırsat bulunca yükseltme yapmak. Bu özlediğim bir hobi gibi diyebiliriz. Series s i satmayı da düşünüyorum elbette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıp işlemciyi 2. Elden 3600 ile değiştirin gayet iyi olur
Evet o ilk aklıma gelenlerdendi :)

Bunun dışında bazı oyunlar pc de daha rahat oynanıyor hem de xbox ta olmayanlar spiderman, final fantasy gibi.

alma amacım kasayı alıp 2kda monitörü kullanabilmek ve diğer işlerimde performanslı kullanmak ayrıca fırsat bulunca yükseltme yapmak. Bu özlediğim bir hobi gibi diyebiliriz. Series s i satmayı da düşünüyorum elbette.

Bunun dışında bazı oyunlar pc de daha rahat oynanıyor hem de xbox ta olmayanlar spiderman, final fantasy gibi.
hocam xboxda olup pcde olmayan oyun yok her şeyi satıp monitör'ün hakkını verecek bir şey almak bence en makulü r5 2600 falan bence çok eski

2k kullanacaksaniz 1660ti çoğu yerde yetmez bu arada . Bende 2060-2060s arasında kalan 5600xt var bf1 , GTA 5 , assetto Corsa gibi oyunlarda 2k ultra oynatsada cyberpunk da en tepe 1080p high-medium karışık oynatıyor.

Alınır lakin maning çıkması bir sistem olabilir

Biraz daha eklenip daha iyisi alinabilir

alınır ama 2k oyun için alacaksanız memnun kalmazsınız series s i de satıp daha iyi bir şey alırdım yerinizde olsam

Series s ide sat pc parasına ekle

hocam xboxda olup pcde olmayan oyun yok her şeyi satıp monitör'ün hakkını verecek bir şey almak bence en makulü r5 2600 falan bence çok eski
ama pc de olup xboxta olmayan çok oyun var onu demek istiyorum. Yoksa evet haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,531
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri