waffenq
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Klavyeyi komple çekip görsel atabilir misin? F1 f2 ve tus kombinasyonları yakın mı görmek istiyorum. Teşekkürler.merhaba başlıktaki klavye elime ulaştı fakat resimdeki gibi çizik ve beyaz lekeler var hiç bir şekilde gitmiyor daha yeni aldım sadece kauçukların jelatinini söktüm sizce değişime göndersem kabul edilir mi veya değişime göndermelimiyim
reis bence gözün kapalı alınabilcek bir klavyeMerhaba klavyeden memnun musun? Bende sipariş verdim ama açmadım. İçime sinmeyen noktalar var iade mi etsem bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavyeyi komple çekip görsel atabilir misin? F1 f2 ve tus kombinasyonları yakın mı görmek istiyorum. Teşekkürler.
hocam hepsiburadadan aldım değişim olur mu jelatini açmıştım kauçuklarınİçine sinmiyorsa gönderebilirsin.0 üründe bu tarz kusurların olmaması gerekiyor.
Kusur senin değilse ve kullanmadıysan olabilir.Ama kullanıyorsan ve belli bi süre geçtiyse yardımcı olamayabilirlerreis bence gözün kapalı alınabilcek bir klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hepsiburadadan aldım değişim olur mu jelatini açmıştım kauçukların
hocam daha bugün geldi kusur ben evde yokken babamlar açmış az bir şey yırtık var kutudaKusur senin değilse ve kullanmadıysan olabilir.Ama kullanıyorsan ve belli bi süre geçtiyse yardımcı olamayabilirler
Kusur senin değilse ve kullanmadıysan olabilir.Ama kullanıyorsan ve belli bi süre geçtiyse yardımcı olamayabilirler