ASUS ROG Scope Deluxe çizik ve beyaz lekeler dolayısıyla değişim yapılmalı mı?

waffenq

80+
Reaksiyon skoru
13
merhaba başlıktaki klavye elime ulaştı fakat resimdeki gibi çizik ve beyaz lekeler var hiç bir şekilde gitmiyor daha yeni aldım sadece kauçukların jelatinini söktüm sizce değişime göndersem kabul edilir mi veya değişime göndermelimiyim

Ekler

• IMG_20240223_164357.jpg
    IMG_20240223_164357.jpg
    525 KB · Hit: 46
Merhaba klavyeden memnun musun? Bende sipariş verdim ama açmadım. İçime sinmeyen noktalar var iade mi etsem bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba başlıktaki klavye elime ulaştı fakat resimdeki gibi çizik ve beyaz lekeler var hiç bir şekilde gitmiyor daha yeni aldım sadece kauçukların jelatinini söktüm sizce değişime göndersem kabul edilir mi veya değişime göndermelimiyim
Klavyeyi komple çekip görsel atabilir misin? F1 f2 ve tus kombinasyonları yakın mı görmek istiyorum. Teşekkürler.

Merhaba klavyeden memnun musun? Bende sipariş verdim ama açmadım. İçime sinmeyen noktalar var iade mi etsem bilemiyorum.

Klavyeyi komple çekip görsel atabilir misin? F1 f2 ve tus kombinasyonları yakın mı görmek istiyorum. Teşekkürler.
reis bence gözün kapalı alınabilcek bir klavye

İçine sinmiyorsa gönderebilirsin.0 üründe bu tarz kusurların olmaması gerekiyor.
hocam hepsiburadadan aldım değişim olur mu jelatini açmıştım kauçukların

Ekler

• IMG_20240223_175543.jpg
    IMG_20240223_175543.jpg
    584.4 KB · Hit: 43
reis bence gözün kapalı alınabilcek bir klavye

hocam hepsiburadadan aldım değişim olur mu jelatini açmıştım kauçukların
Kusur senin değilse ve kullanmadıysan olabilir.Ama kullanıyorsan ve belli bi süre geçtiyse yardımcı olamayabilirler

Kusur senin değilse ve kullanmadıysan olabilir.Ama kullanıyorsan ve belli bi süre geçtiyse yardımcı olamayabilirler
hocam daha bugün geldi kusur ben evde yokken babamlar açmış az bir şey yırtık var kutuda

Ekler

• IMG_20240223_183043.jpg
    IMG_20240223_183043.jpg
    267.5 KB · Hit: 34
Geri