Çözüldü✓ Sizce Bu kasa 9000 tl ye alınır mı?

o fiyata 2. elde rx6600 lü sistem dizilirken açıkcası hiç mantıklı değil. birebir aynı donanımlarla dizilir hatta bazı parçalar 0 alınır .
Tamam Knk Sen Diz O Fiyata Dizmen Zor Hem Konumsal Olarak İyi Bir Konumda Olman Gerek Hemde Onu Direk O Hafta İçinde Toplaman Gerek Parçaların Bozuk Olma Riski De Var Ki Bide Yol Ücreti Var Yol En Az Git Gel 50-60Tl Tutuyo Ben Çok Topladım Boş İş

Tamam Knk Sen Diz O Fiyata Dizmen Zor Hem Konumsal Olarak İyi Bir Konumda Olman Gerek Hemde Onu Direk O Hafta İçinde Toplaman Gerek Parçaların Bozuk Olma Riski De Var Ki Bide Yol Ücreti Var Yol En Az Git Gel 50-60Tl Tutuyo Ben Çok Topladım Boş İş
Param güvende diye bir sistem var belki biliyorsundur .
Rahatlıkla
R5 3600
B450
2x8 3200mhz ram
550+w kaliteli PSU
Zevkine göre kasa
Rx6600
512-480gb SSD li sistem dizilir o paraya . Bu foruma kaç kere bu mesajlara denk geldim kaç kere de toplayıp link attım ama yok biryerden bir şey çıkıyor adam gelmiş ilandaki fotoyu beğenmiyor böyle sistem mi toplanıyor diyor mesela . Bal gibide toplanıyor.

Rahatlıkla
R5 3600
B450
2x8 3200mhz ram
550+w kaliteli PSU
Zevkine göre kasa
Rx6600
512-480gb SSD li sistem dizilir o paraya . Bu foruma kaç kere bu mesajlara denk geldim kaç kere de toplayıp link attım ama yok biryerden bir şey çıkıyor adam gelmiş ilandaki fotoyu beğenmiyor böyle sistem mi toplanıyor diyor mesela . Bal gibide toplanıyor.
Knk bende çok topladım bu boş iş şuan çünki 13k ya 5500lü sistemler var sıfır çok topladım ben al sat işiyle uğraşıyorum:)

Bende 1660S ve 5600 var, 2K Sekiro 60FPS oynanıyor. Yeni nesil oyunlarda 1080p ancak kurtarır fakat biraz eski oyunları 2K'da rahat oynarsınız. O fiyata ondan iyi sistem zor bulursunuz.

Rahatlıkla
R5 3600
B450
2x8 3200mhz ram
550+w kaliteli PSU
Zevkine göre kasa
Rx6600
Bildiğin var mı usta bilgilendirsene beni bakıyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,209
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri