İşlemci yükseltmek istiyorum öneri. Acil

SiMeRo

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8000
Palit 1660 super oc 6gb ekran kartım 16gb ramim var.
İşlemcim r3 3100 ve aktif olarak sadece valorant oynuyorum fpsim 120 150 civarlarına kadar geriledi. 250 300fps bandına çıkmak için işlemciyi değiştirmem yeterli olur mu işlemci önerilerinizi bekliyorum

Palit 1660 super oc 6gb ekran kartım 16gb ramim var.
İşlemcim r3 3100 ve aktif olarak sadece valorant oynuyorum fpsim 120 150 civarlarına kadar geriledi. 250 300fps bandına çıkmak için işlemciyi değiştirmem yeterli olur mu işlemci önerilerinizi bekliyorum
Şundan alıyorsun +300-400FPS nin keyfini çıkarıyorsun 😀

Şundan alıyorsun +300-400FPS nin keyfini çıkarıyorsun 😀
Bundan başka seçenek yok zaten

r5 5600x ile r5 5600 arasında ki fark nedir fiyat farkına değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartım biostar b450m uyumludur değil mi 5 5600 ile

r5 5600x ile r5 5600 arasında ki fark nedir fiyat farkına değer mi?

Anakartım biostar b450m uyumludur değil mi 5 5600 ile
Değmez iki işlemci aynı sayılır. Anakartın uyumlu ama yeni işlemciyi takmadan önce BIOS güncellemen gerek.

Değmez iki işlemci aynı sayılır. Anakartın uyumlu ama yeni işlemciyi takmadan önce BIOS güncellemen gerek.
Çok zor bir şey değildir sanırım? Önerebileceğiniz bir rehber videosu var mı ve termal macun sürülü mü geliyor yoksa ekstradan almam mı lazım

Çok zor bir şey değildir sanırım? Önerebileceğiniz bir rehber videosu var mı ve termal macun sürülü mü geliyor yoksa ekstradan almam mı lazım
Yok kolay bir işlem yaparsınız. Bu arada akakçedeki ucuzların hiçbirinde soğutucu stok fan veya termal macun çıkmıyor, zaten stok fanla çok ısınan bir işlemci kendisi. İşlemciyi teknobiyotikden alacaksan yanına bunu ekle 650TL ye. Macun bu attığım fanın yanında var onu ayrıca almana gerek yok.

Yok kolay bir işlem yaparsınız. Bu arada akakçedeki ucuzların hiçbirinde soğutucu stok fan veya termal macun çıkmıyor, zaten stok fanla çok ısınan bir işlemci kendisi. İşlemciyi teknobiyotikden alacaksan yanına bunu ekle 650TL ye. Macun bu attığım fanın yanında var onu ayrıca almana gerek yok.
Şu anda hepsiburadanın verdiği limit ile hepsiburadadan almak durumunda kaldım. Stok fan ile bir kaç ay idare edebilir miyim sizce?

AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray https://amzn.eu/d/95MbtKD bunu alcaktın 3 taksitle

800tl yazıyor soğtucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,768
Üyeler
187,392
Son üye
Linicss
Geri