Sendeki en yeni sürümün bi' önceki sürümü. İstersen en son sürüme yani F51e sürümüne güncelleyebilirsin.F50 yazıyor
çok kasmaya gerek yok reign doğru der dxdiagdan kontrol et en güncel sürüm f51e ve önemli bir husus var rev 1.0 mı değilmi buda önemli onada anakart üstünden bakabilirsin ekran kartı altında kalıyorSenin attığın sürüm numarası değil. BIOS'ta sürümü yazar, veya Dxdiag'a bak. Fxx diye olması gerek BIOS sürümünün.
UEFI yerine Legacy kurulum yapmışsın dostum.BİOS modu nun yanında niye ESKİ yazıyor
O anakartta revizyon derdi yok.çok kasmaya gerek yok reign doğru der dxdiagdan kontrol et en güncel sürüm f51e ve önemli bir husus var rev 1.0 mı değilmi buda önemli onada anakart üstünden bakabilirsin ekran kartı altında kalıyor
rev dxdiag da da yok msinfo32 da da yokçok kasmaya gerek yok reign doğru der dxdiagdan kontrol et en güncel sürüm f51e ve önemli bir husus var rev 1.0 mı değilmi buda önemli onada anakart üstünden bakabilirsin ekran kartı altında kalıyor
biosy ben kurmadım vatan pc çalışanı kurduUEFI yerine Legacy kurulum yapmışsın dostum.
O anakartta revizyon derdi yok.
Gitmiş Legacy kurmuş o zaman. UEFI varken neden Legacybiosy ben kurmadım vatan PC çalışanı kurdu
EE yani kötü mü ne yapğmalıyımGitmiş Legacy kurmuş o zaman. UEFI varken neden Legacy.
Harbi?Gitmiş Legacy kurmuş o zaman. UEFI varken neden Legacy.
İstiyorsan UEFI olarak Windows kurabilirsin, sana kalmış.EE yani kötü mü ne yapğmalıyım