Kioxia Exceria+ 1TB modeli var onuda seçebilirsiniz ama fiyat artabilir.Şöyle sistem topladım bana göre mantıklı geldi muadinlere göre sizin değerli mesajlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
https://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ xpg kyber 750w ve kingston Nv2 1 tb seç 26.3kŞöyle sistem topladım bana göre mantıklı geldi muadinlere göre sizin değerli mesajlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Kasayı önermem yarı mesh hava akışı kötü, 7500F stok fanla 100° geçerŞöyle sistem topladım bana göre mantıklı geldi muadinlere göre sizin değerli mesajlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
rx 6400 kullanan var mı4060 tüm kartlar içinde tam f-p kralıdır.bunu söylerken neyleri esas aldım: fiyat,performans,watt değerleri.4060 çıkmadan önce benim için rx 6400 her yönden f-p kralıydı.ama dersen ki watt önemli değil fiyat performans yeterli: intel arc 750 tavsiyemdir.yazılımda da epey ilerlediler.boşuna 4070 lere para vermeye gerek yok.
satmıyorlar ki kullanan olsun.satsada uçuk fiyat.5500 tl kim verir o karta.rx 6400 kullanan var mı