Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Ben dfs den almıştım, adamlar 3d printerdan kutu yapıp, dışını bantlayıp üstüne patpat sarıp tekrar bantlamıştı. İşlemci sanki anakarta takılı gibi gram oynamıyordu. Taktir ettim kendilerini mesajımı okuyorlarsa selamlarımı iletiyorum DFS Ailesine.
( DFS Bilgisayar )

İntel islemciler pinsiz amd islemciler pinli olmuyor mu? İlk attiginiz kagit icindeki islemci pinsiz. kafam karisti🤔

12 li büyük plastik kaplarda geliyormuş. Bende aldığımda aynısını sormuştum. 1 tane sipariş edince içinden 1 tanesini alıp göndermişlerdir. Tekli plastiklerden yoksa ellerinde mecbur kalmışlardır.

İşlemciden bi sıkıntı yoktur merak etmede , böyle bir kargo ilk defa görüyorum yani tray bile güzel bir pata sarıp gönderilir yada plastik bir kaba koyulur sonra gönderilir vatan biraz fazla rahat galiba 😂

Tamam kutusuz anladıkta bune böyle a4 e sarmak.Normalde böyle mi geliyo yazarmısınız ona göre yazıcam
Benim aldığım yer neresiydi unuttum fakat kendi plastik küçük kabında ve onuda 5-6 tur kabarcıklı naylona sarıp ve birde kutuya katıp göndermişlerdi. Vatanın yaptığını seyyar satıcı yapmaz rezillik olmuş.

Kağıdın üstünde DOMATESSİZ yazıyor muydu? Belki iş yerine söyledikleri dönerin kağıdına sarmışlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri