senvbenbirbutun
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
bir arkadaşım laptopta monster veya asustan başka bir şeye sapmayacaksın dedi.
ASDŞLKŞHLJLŞKLŞHAJŞDLSLŞŞHLKJDŞSLALŞŞHLKDS
Laptopta monster mı?
Patladım.
hangi markaları öneriyorsunuz?Arkadaşın biraz araştırma yapsın.
hangi markaları öneriyorsunuz?
30k altında alabileceğiniz en iyi performans/kaliteyi muhtemelen Acer Nitro 5/16 serisi cihazlar sağlayacaktır.
30k altında alabileceğiniz en iyi performans/kaliteyi muhtemelen Acer Nitro 5/16 serisi cihazlar sağlayacaktır.
böyle direkt alabiliyorsan al diyebileceğiniz laptop varmıdır?Asus, Acer, Lenovo, Dell, HP markalarına bakabilirsin. MSI önermem giriş - orta modelleri iyi değil.
Yani evet pahalı ancak ben kalitesini gerçekten çok beğeniyorum. Öte yandan şahsen Nitro 5 de 20-30k fiyat bandında en iyi kaliteyi sunuyor16 lar çok pahalı be bi alt ekran kartı seçmeden alamassın o paraya :/.
Bütçeniz nedir tam olarak?böyle direkt alabiliyorsan al diyebileceğiniz laptop varmıdır?
Yani evet pahalı ancak ben kalitesini gerçekten çok beğeniyorum. Öte yandan şahsen Nitro 5 de 20-30k fiyat bandında en iyi kaliteyi sunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeniz nedir tam olarak?
böyle direkt alabiliyorsan al diyebileceğiniz laptop varmıdır?
Evet. Ancak öte yandan Victuslarda alt modellerde çokta kaliteli bir deneyim sunmuyorKalitesi iyi çünkü. Ama HP victuslarda ki 15-16 gibi ufak fark yok Nitro 5 ile 16 arasında o üzüyor.
Evet. Ancak öte yandan Victuslarda alt modellerde çokta kaliteli bir deneyim sunmuyor