Monster Abra A5 V20.4.2

ASDŞLKŞHLJLŞKLŞHAJŞDLSLŞŞHLKJDŞSLALŞŞHLKDS

Laptopta monster mı?
Patladım.

Ne MONSTER o kadar harika cihazlar çıkartıyor, ne de ASUS'un fiyatından dolayı en çok tercih edilen TUF serisi o kadar iyi cihazlar.

30k altında alabileceğiniz en iyi performans/kaliteyi muhtemelen Acer Nitro 5/16 serisi cihazlar sağlayacaktır.

30k altında alabileceğiniz en iyi performans/kaliteyi muhtemelen Acer Nitro 5/16 serisi cihazlar sağlayacaktır.

16 lar çok pahalı be bi alt ekran kartı seçmeden alamassın o paraya :/.

16 lar çok pahalı be bi alt ekran kartı seçmeden alamassın o paraya :/.
Yani evet pahalı ancak ben kalitesini gerçekten çok beğeniyorum. Öte yandan şahsen Nitro 5 de 20-30k fiyat bandında en iyi kaliteyi sunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle direkt alabiliyorsan al diyebileceğiniz laptop varmıdır?
Bütçeniz nedir tam olarak?

Yani evet pahalı ancak ben kalitesini gerçekten çok beğeniyorum. Öte yandan şahsen Nitro 5 de 20-30k fiyat bandında en iyi kaliteyi sunuyor

Bütçeniz nedir tam olarak?

Kalitesi iyi çünkü :D. Ama HP victuslarda ki 15-16 gibi ufak fark yok Nitro 5 ile 16 arasında o üzüyor.

böyle direkt alabiliyorsan al diyebileceğiniz laptop varmıdır?

Maksimum bütçe nedir ?

Kalitesi iyi çünkü :D. Ama HP victuslarda ki 15-16 gibi ufak fark yok Nitro 5 ile 16 arasında o üzüyor.
Evet. Ancak öte yandan Victuslarda alt modellerde çokta kaliteli bir deneyim sunmuyor

Evet. Ancak öte yandan Victuslarda alt modellerde çokta kaliteli bir deneyim sunmuyor

Victus bunlardan iyi demedim zaten, heleki victus 15 rezalet zaten. Victus 16 uygun fiyata alabilceğin maksimum donanım konusunda iyi oluyor.

Geri