firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,364
Klasik vatan bilgisayar. Sana fan yollamıslar yani. Ben hazır sistem aldım fansız yolladılar adamlar
hocam o ne öyle ben vatandan parça alacaktım iyi ki almadım işlemcide görünürde bişey yoksa kullanınTamam kutusuz anladıkta bune böyle a4 e sarmak.Normalde böyle mi geliyo yazarmısınız ona göre yazıcam
aynen knk vatan düşmanlığım var ben yaptım ben koydum herşeyibu şekilde sadece vatanı suçlamak oluyor inandırıcı olması için kargoyu açarken video fotoraf paylaşmaktı yapılması gereken, biz nereden bilelim sizin sarıp makara olsun diye foto çekmediğinizi ?
yeni nesil amd işlemciler pin yokİntel islemciler pinsiz amd islemciler pinli olmuyor mu? İlk attiginiz kagit icindeki islemci pinsiz. kafam karisti![]()
Abime 1.5 ghz işlemci çekTamam kutusuz anladıkta bune böyle a4 e sarmak.Normalde böyle mi geliyo yazarmısınız ona göre yazıcam
Benim de ürünlerim söğütözü şubesinden geldi 3 hafta önce. Paketleme vs. Harikaydı. Sadece montaj talep etmeme rağmen çok geç gönderdim sağladınız.Söğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleri
Fan a verilen değer işlemciden daha fazla mkdmşglkdfgnafgklrzdFanı böyle yollamışlar
Amd am5 sokette intel gibi anakarta koydu pinleriİntel islemciler pinsiz amd islemciler pinli olmuyor mu? İlk attiginiz kagit icindeki islemci pinsiz. kafam karisti![]()