Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Klasik vatan bilgisayar. Sana fan yollamıslar yani. Ben hazır sistem aldım fansız yolladılar adamlar

bu şekilde sadece vatanı suçlamak oluyor inandırıcı olması için kargoyu açarken video fotoraf paylaşmaktı yapılması gereken, biz nereden bilelim sizin sarıp makara olsun diye foto çekmediğinizi ?

bu şekilde sadece vatanı suçlamak oluyor inandırıcı olması için kargoyu açarken video fotoraf paylaşmaktı yapılması gereken, biz nereden bilelim sizin sarıp makara olsun diye foto çekmediğinizi ?
aynen knk vatan düşmanlığım var ben yaptım ben koydum herşeyi 🧠🧠🧠🧠 0iq

Bende vatandan aldığıma pişman olduğum için normal yani böyle şeyler onlara göre.

büyük ihtimal açılmış kutu ürünü sana yolladılar. Faturanınsol en altında yazar açık olup olmadığı yani teşhir olup olmadığı. müşteri hizmetlerini arayıp şikayet et. Gerekli aksiyonları alırlar. Almazlarsa twitter dan etiketleyerek paylaş o zaman dönerler.

Söğütözü şubesinde çalışıyorum ve böyle bir gönderim asla yapmayız kutusu yoksa iyice kargo köpüğüne sararız bantlarız öyle yollarız ama sanırım sizin aldığınız şube çokta umursamıyor böyle şeyleri
Benim de ürünlerim söğütözü şubesinden geldi 3 hafta önce. Paketleme vs. Harikaydı. Sadece montaj talep etmeme rağmen çok geç gönderdim sağladınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,242
Üyeler
192,969
Son üye
Buğrahan arslan
Geri