Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
beyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max
Görmez uygulama destekleri yok mağazadan dandik bir banka uygulamasını bile indiremiyorsun güncel bir ortalama android bile bunlardan faydalı şuandabeyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max
Hangi uygulama desteği yok?Görmez uygulama destekleri yok mağazadan dandik bir banka uygulamasını bile indiremiyorsun güncel bir ortalama android bile bunlardan faydalı şuanda
fiyat bi tık daha fazla bilemedimiPhone 7 alacağına S9 al Easycep'den.
Uygulamalar güncel iosa geçtiğinde atıyorum ios 16 eğer ip7 ios 16 almıyorsa uygulamayı kullanamıyorsunHangi uygulama desteği yok?
max 1.5 yıl veya bu yaz oyun için tabletim var iphone 6s plus alayım diyorum easycepte 3600tl kozmetik mükemmelUygulamalar güncel iosa geçtiğinde atıyorum ios 16 eğer ip7 ios 16 almıyorsa uygulamayı kullanamıyorsun
Usta 6s plus ne ALLAH aşkına git A70 falan alsanamax 1.5 yıl veya bu yaz oyun için tabletim var iphone 6s plus alayım diyorum easycepte 3600tl kozmetik mükemmel
kozmetik durum ne olarak aldınız ve gelince benle haberleşit misiniz şarz aleti vs cıkıyormuvalla ben aldım easy cepten 7. gelmesini bekliyorum
yani 3500 4000tl civarı pek bi android bulamadım konyadan bilmiyorumBenim yedek telefon olarak 6s var hala iş görüyor yalnız almanı önermem. İkinci elde uygun fiyata daha üst modellere yönel.
iphone 7 alıp max 1 yıl kullanıp değiştirecem şuan fazla nakitim yok ondan dolayıyani 3500 4000tl civarı pek bi android bulamadım konyadan bilmiyorum
mükemmel olarak aldım. pazartesi kargo gelecek. gelince yazarımkozmetik durum ne olarak aldınız ve gelince benle haberleşit misiniz şarz aleti vs cıkıyormu