Öneri İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM TELEFON ÖNERİSİ

bütçen önemli
eğer komple bir apple ekosistemin yoksa Android tarafına bakmanı öneririm

ARKADAŞLAR İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM VE ARTIK ARIZALANMAYA BAŞLADI SİZCE YÜKSEK PARA ÖDEYİP DÜZ 17 Mİ ALSAM YOKSA O KADAR PARAYA VERMEYE GEREK YOK 13 MÜ ALSAM VEYA BAŞKA Bİ ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
hocam aslında cevap paylaşımınızda saklı 17 çıkmış ama siz halen 7 kullanıyorsunuz yani elinizde yıllanacak bir cihaz o yüzden yenisini alırken en günceli alınmalı ama düz 17 yerine 16pro max tavsiye ederim şahsen kamerasından pilinden vs memnunum

ARKADAŞLAR İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM VE ARTIK ARIZALANMAYA BAŞLADI SİZCE YÜKSEK PARA ÖDEYİP DÜZ 17 Mİ ALSAM YOKSA O KADAR PARAYA VERMEYE GEREK YOK 13 MÜ ALSAM VEYA BAŞKA Bİ ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
bu ne iphone sevdası bi telefon o kadar verilmez-5 yıllık cihaza o kadar para verilmez

hocam şöyle, batarya testlerinde androidler karmada 15 saati zorlarken iphonlar 8-10 saat bandında geziyor. arada gerçekten uçurum mu var yoksa başka bişey mi
15 saati kiyas alarak bakarsak uçurum var, 16e'nin avantaji eski duz serilerden uzun gitmesi ki o da 9 saate yakin sure veriyor.

bu paraya mantıklı geldi yalnız bir günü çıkartabiliyor mu pil ?
ayrıca 31 baya ölü fiyatmış hayırlı olsun :D
35 den başlıyor zaten ilanlarda 4 bin indirim yaptı arkadaş 1 gün rahat cikartiyor cok rahat islemci ve gpu 16pro ile aynı hemen hemen ekran 60hz bitmiyor batarya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri