iphone 7 veya 6s plus

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
beyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max

iPhone 7 alacağına S9 al Easycep'den.

beyler max 1.5 yıl kullanırım yenilenmiş olarak easycepden almayı düşünüyorum 1.5 yıl iş görür mü max
Görmez uygulama destekleri yok mağazadan dandik bir banka uygulamasını bile indiremiyorsun güncel bir ortalama android bile bunlardan faydalı şuanda

Görmez uygulama destekleri yok mağazadan dandik bir banka uygulamasını bile indiremiyorsun güncel bir ortalama android bile bunlardan faydalı şuanda
Hangi uygulama desteği yok?

Uygulamalar güncel iosa geçtiğinde atıyorum ios 16 eğer ip7 ios 16 almıyorsa uygulamayı kullanamıyorsun
max 1.5 yıl veya bu yaz oyun için tabletim var iphone 6s plus alayım diyorum easycepte 3600tl kozmetik mükemmel

Benim yedek telefon olarak 6s var hala iş görüyor yalnız almanı önermem. İkinci elde uygun fiyata daha üst modellere yönel.

Benim yedek telefon olarak 6s var hala iş görüyor yalnız almanı önermem. İkinci elde uygun fiyata daha üst modellere yönel.
yani 3500 4000tl civarı pek bi android bulamadım konyadan bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani 3500 4000tl civarı pek bi android bulamadım konyadan bilmiyorum
iphone 7 alıp max 1 yıl kullanıp değiştirecem şuan fazla nakitim yok ondan dolayı

Geri