hep söyledim sana monster alınmaz diye performans farkı tabi var ama ayaklı fırın ve o fiyatlara kesinlikle değmeyecek bir marka.Aklımda tulpar t7 20.2 var senin dedigin ile arasinda cok fazla performans farki var
Niyeki en iyi donanımı en ucuza veriyorhep söyledim sana monster alınmaz diye performans farkı tabi var ama ayaklı fırın ve o fiyatlara kesinlikle değmeyecek bir marka.
Vede istedigim ozellikler sadece o markadaNiyeki en iyi donanımı en ucuza veriyor
ayaklı fırın ve monster =casper benim gözümde. ama sen bilirsin tabi.Niyeki en iyi donanımı en ucuza veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vede istedigim ozellikler sadece o markada
o zaman alabilirsin ben olsam monsterdan alacağım tek laptop en ucuz abra olurdu.Isınma benim icin aşırı sorun degil
Monster kullananlar şikayetçi değil PC kasası modele göre değişebiliyor ve servis konusunda MSI'dan çok daha iyi sırf markası sebebiyle perofmrnası çakmaya gerek yok asıl fırın olan excalibur deniyor onu bile kullananlar memnun şuan 9750H ya da 4800H filan ne olduğu fark etmeksizin tüm üst seviye işlemcili laptoplar ısınıyor sözde asus marka.hep söyledim sana monster alınmaz diye performans farkı tabi var ama ayaklı fırın ve o fiyatlara kesinlikle değmeyecek bir marka.
Monster kasası çok kötü ve kalitesizMonster kullananlar şikayetçi değil PC kasası modele göre değişebiliyor ve servis konusunda MSI'dan çok daha iyi sırf markası sebebiyle perofmrnası çakmaya gerek yok asıl fırın olan excalibur deniyor onu bile kullananlar memnun şuan 9750H ya da 4800H filan ne olduğu fark etmeksizin tüm üst seviye işlemcili laptoplar ısınıyor sözde asus marka.
![]()
Tulpar T5 V19.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2.1 15,6" Oyun Bilgisayarı, şık tasarımının yanında, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H 10. nesil işlemcisiyle donanımdaki üstünlüğü kanıtlıyor.www.monsternotebook.com.tr
Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.www.monsternotebook.com.tr
![]()
Tulpar T5 V20.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V20.1 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H ile oluşturduğu kompakt sistemiyle sadece en iyisini sunar!www.monsternotebook.com.tr