Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu alsan da kafi aslında
hocam aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum başka önere bileceğin alternatif ışıklı olursa daha güzel olur varda atabilir misinMesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu alsan da kafi aslında
Hocam alsinda 6k anakart almak yerine islemciyi satip AM5 anakart+islemci alabilirsiniz.h
hocam aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum başka önere bileceğin alternatif ışıklı olursa daha güzel olur varda atabilir misin
en iyisini attık ya zatenh
hocam aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum başka önere bileceğin alternatif ışıklı olursa daha güzel olur varda atabilir misin
Hocam önerilere açığım şuanki anakartım:Hocam alsinda 6k anakart almak yerine islemciyi satip AM5 anakart+islemci alabilirsiniz.
Hayir dersen:
![]()
MSI B550-A PRO AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX Anakart | Teknobiyotik
MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart B550-A PRO ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK Flash BIOS Düğmesi Yalnızca bir USB bellek kullarak BIOS yazılımınızı saniyeler içinde güncelleyebilirsiniz. Üstelik COU, bellek veya ekran kartı takmanıza bile gerek...www.teknobiyotik.com
Hocam teşekkür ederim eğer başka varsa diye sormuştumen iyisini attık ya zaten
kfg durumuna gore degisir.Ho
Hocam önerilere açığım şuanki anakartım:
ASUS PRIME B450M-K II 4400 DDR4 DVI VGA M2 AM4
kötü bi anakart değil işlemci ve anakartı sataam 2. elden ne kadar eder?
Hocam teşekkür ederim eğer başka varsa diye sormuştum
ikisi 4-5k eder gibi. ustune anakart butcesini ekleyonce 7500f+a620+ddr5 ram alinabilir.bilgisayarı alalı 1.5 sene falan olmamıştır temiz kullanırım malımı