Kablosuz Mouse için Pil önerileri 🚨

worn

80+
Reaksiyon skoru
51
Merhabalar G305 kullanıyorum.
Bir kaç seçenek var bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Öncelikle;
şarj edilebilir pil mi,
normal pil mi?

AA pil mi,
AAA pil mi?

sanırım AAA piller daha hafif olduğu için tercih ediliyor siz ne diyorsunuz

AA ile AAA boyutu farklı biliyorsunuz değil mi? Mouseniz muhtemelen AA ile çalışıyor. Şarj edilebilir alacak bütçeniz varsa 2 şarj edilebilir pil alıp 1 tanesini kullanırken diğerini şarj ederek yedekli olarak sürekli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Aa ile aaa piller farklı mouse hangisi uygunsa ondan almanız gerekir

Fazla kasma manyak olursun kanka git marketten al 2 tane işte :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: worn
Farkı biliyorum küçük olanı tavsiye ederseniz eğer yani onda karar kılarsak aluminyum folyo ile doldurucam boşluğu mouseu hafifletmek için ben biraz manyağim arkadaslar
AA ile AAA boyutu farklı biliyorsunuz değil mi? Mouseniz muhtemelen AA ile çalışıyor. Şarj edilebilir alacak bütçeniz varsa 2 şarj edilebilir pil alıp 1 tanesini kullanırken diğerini şarj ederek yedekli olarak sürekli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Aa ile aaa piller farklı mouse hangisi uygunsa ondan almanız gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manyak olduk bile valla 😃

Sarj edilebilir al kesinlikle ama suan butcen yoksa git bimdekileri al

• Beğen
Sarj edilebilir al kesinlikle ama suan butcen yoksa git bimdekileri al
ya zaten şarj edilebilir olanlar da 200e falan bulunabiliyor diye biliyorum yanlış mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar iyi birde vartanın var onlarda iyi herkes GP öneriyor fakat sakın almayın benim 2 sene de bozuldu 10 tane pil vardı 6 sını bozuk oalrak geri dönüşümlere verdim 4 ünden 2 si de arıza veriyor idare etmeye çalışıyom.
https://www.hepsiburada.com/varta-2100mah-aa-sarj-edilebilir-2-li-pil-p-HBV000002B6KN olur mu

GP Recyko Pro serisi tavsiye ederim,eve zamanında 12 tane civarı almıştım hala sorunsuz kullanıyorum.Devir şarjlı pil devri artık,boşuna normal pil alıp doğayı kirletmeye ve atık üretmeye gerek yok.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,302
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri