watch dogs 2 illallah ettirdi !

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
arkadaşlar uplay hesabını bağladım,yayını izledim,bildirimlere drop düştü de ama kütüphanemde görünmüyor tüm hesapları bağladım twitchde o bildirime tıklayıp ordan da bağladım yok arkadaş kütüphanede oyun yok diyor iyiki bedavaydı bi gelmedi acaba hata yaptığım bir şey mi var yoksa sonra mı gelir tavsiye bekliyorum

daha vermediler kardeşim bi bekle kütüphanene gelir

hocam hele bi sakin olup bekleyin bende bekliyorum sabaha kalmaz gelir inşallah

arkadaşlar uplay hesabını bağladım,yayını izledim,bildirimlere drop düştü de ama kütüphanemde görünmüyor tüm hesapları bağladım twitchde o bildirime tıklayıp ordan da bağladım yok arkadaş kütüphanede oyun yok diyor iyiki bedavaydı bi gelmedi acaba hata yaptığım bir şey mi var yoksa sonra mı gelir tavsiye bekliyorum
Kayıt olduktan sonra mesajda yakında kütüphaneye eklenecektir diyor. Bekle eninde sonunda gelir zaten.

Bir link var giriş yapınca herkese veriyordu ben yaptım öyle verdi.
Sabah biri konu açmıştı ordan yaptım.

https://www.ubisoft.com/en-us/forward?utm_campaign burdan veriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hele bi sakin olup bekleyin bende bekliyorum sabaha kalmaz gelir inşallah
daha vermediler kardeşim bi bekle kütüphanene gelir
https://www.ubisoft.com/en-us/forward?utm_campaign burdan veriyo

Bu konu.

Ben crack oyun kullanırdım, Ubisoft böyle yaparak ayıp etti bana da korsan oyun oynama bahanesi çıktı.

bana verilmiş watcg dogs 2

Bana sabah gelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri