Utkuu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
birkaç saat önce baktım my gameste gözüküyorduAllah ım ben ne günah işledimde bana vermedin Allah ım
birkaç saat önce baktım my gameste gözüküyorduAllah ım ben ne günah işledimde bana vermedin Allah ım
ben ilk defa baktım birkaç saat önce açamamıştım laptopu ama oynaycak pc yokkiBana sabah gelmişti.
2x moderatörBana sabah gelmişti.
bana geldi indirdimarkadaşlar uplay hesabını bağladım,yayını izledim,bildirimlere drop düştü de ama kütüphanemde görünmüyor tüm hesapları bağladım twitchde o bildirime tıklayıp ordan da bağladım yok arkadaş kütüphanede oyun yok diyor iyiki bedavaydı bi gelmedi acaba hata yaptığım bir şey mi var yoksa sonra mı gelir tavsiye bekliyorum
Dün öğlen yaptım bunu daha gelmedi..Bu konu.Kalıcı Ücretsiz - Watch Dogs 2 (Güncel)
Dün gece ücretsiz dağıtılamayan Watch Dogs 2 ve diğer içerikleri alabilmeniz için Ubisoft sitesinde kayıt sistemi açmış. https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB REGISTER e basıp login olun. Kayıt olduktan sonra oyun bir süre sonra kütüphaneye eklenecekmiş.donanimarsivi.com
daha gelmedi. bendede24 saate verecekler diyordu
Hocam işte olmasam bakacam geldi mi gelmedimi diyebirkaç saat önce baktım my gameste gözüküyordu