- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 5
asdasdsa
Son düzenleme:
Günlük kullanımdan bahsediyor arkadaşBütçe Varsa En Mantıklı Seçim Olacaktır .
Günlük Kullanım Olsun Fark Etmezki Hocam .Günlük kullanımdan bahsediyor arkadaş
Günlük kullanımda film, dizi vs izleyeceğini düşünüyorum o yüzden ips panel iyi olur. Benq derim bu 3 monitör arasından![]()
Xiaomi Redmi 1a 23.8" 6 Ms 60 Hz Full Hd Ips Led Monitör - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Redmi 1a 23.8" 6 Ms 60 Hz Full Hd Ips Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Philips 23.8 243v7qdsb Ips Fhd 4ms 75hz Dvı Hdmı - Fiyatı, Yorumları
Philips 23.8 243v7qdsb Ips Fhd 4ms 75hz Dvı Hdmı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
BENQ 23.8 gw2480 75hz fullhd (hdmı (v1.4)x1+dp+d-Sub) Ips Led Speaker Profesyonel Monitör - Fiyatı, Yorumları
BENQ 23.8 gw2480 75hz fullhd (hdmı (v1.4)x1+dp+d-Sub) Ips Led Speaker Profesyonel Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba arkadaslar. Oyun oynamak icin degil, gunluk kullanim icin monitor arayisindayim. Bu 3 IPS monitoru buldum, sizce aralarindan en iyisi hangisidir? Ayrıca ucuz monitorler icin IPS yerine VA panel almak daha mi iyidir? Tesekkurler.
Bütçeyi de düşük tutmak istiyorGünlük Kullanım Olsun Fark Etmezki Hocam![]()
Bütçe Dostu İstiyorsa Bunlar Daha Mantıklı .Günlük kullanımda film, dizi vs izleyeceğini düşünüyorum o yüzden ips panel iyi olur. Benq derim bu 3 monitör arasından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi de düşük tutmak istiyor