HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,169
Özelden yazın.mx400 piyasası nedir kaçtan verecektiniz ve nerede yaşıyorsunuz yapabiliriz bir şeyler duruma göre
Özelden yazın.mx400 piyasası nedir kaçtan verecektiniz ve nerede yaşıyorsunuz yapabiliriz bir şeyler duruma göre
ölçülerine bakın bazı monitör kolları sadece 100 destekliyor monitör ufaksa 75x75 olabilir ölçüleriniz ve twisted minds öneririm bende onu kullanıyorumşimdi baktım evet bundan var arkasında. attığınız linkteki gibi ikili halde mi alayım yoksa ayrı ayrı mi alayım ya da sadece ana monitörüm için mi alsam ne önerirsiniz bana
ölçülerine bakın bazı monitör kolları sadece 100 destekliyor monitör ufaksa 75x75 olabilir ölçüleriniz ve twisted minds öneririm bende onu kullanıyorum
bende tekli olanı var 5kg felandırTwisted minds alacaktım ama ürün bilgilerinde kolun ağırlığını 18 kg görünce vazgeçip satıcıya sorayım dedim; onlar da 18 kg dedi. Bilerek mi yazdılar yoksa ezbere cevap mı bilmiyorum. Kullanan birini bulmuşken sorayım, kolun ağırlığı ne? North Bayou, Huanuo, Bontec gibi kollar 4-6kg arasındayken Twisted Minds nasıl 18kg olabilir, anlamadım.