Anakart marka model nedir hocam?merhaba önceden bu hata yoktu şimdi bu hatayı alıyorum ve anakartım eski bir model anakart ne yapabilirim secure boot istiyordu onu açtım şimdi tpm istiyor.
Alıntıyı görüntüle
h61h2-m17 1.0v anakart tpm almak istemiyorum çünkü sistemim windows 10Anakart marka model nedir hocam?
yazdımAnakart marka model nedir hocam?
O anakartın TPM 2.0 desteği yok. Maalesef artık Valorant oynayamazsın. Valorantta Windows 10 Secure Boot + TPM şartı geldi.h61h2-m17 1.0v anakart tpm almak istemiyorum çünkü sistemim windows 10
özellikler
xeon e3 1230 3.20ghz islemci
16 gb ram
gtx 770 2gb ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazdım
ne zaman geldi hocam?O anakartın TPM 2.0 desteği yok. Maalesef artık Valorant oynayamazsın. Valorantta Windows 10 Secure Boot + TPM şartı geldi.
anakartıma takılıyor mu tpmO anakartın TPM 2.0 desteği yok. Maalesef artık Valorant oynayamazsın. Valorantta Windows 10 Secure Boot + TPM şartı geldi.
Direkt TPM desteği yok hocam. Geleli oldu sanırım 3-4 ay.ne zaman geldi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartıma takılıyor mu tpm
hocam 3-4 ay mı ben 3-4 aydır tpmsiz oynuyorum ?Direkt TPM desteği yok hocam. Geleli oldu sanırım 3-4 ay.
Hiç format attın mı ya da Valorantta hesap değiştirdin mi o süre boyunca?hocam 3-4 ay mı ben 3-4 aydır tpmsiz oynuyorum ?
evet hocam baya değiştirdim fakat bir hesabıma girerken o tpm hatası verdi başka hesaplarımda vermedi. hatta arkadaşım hesap verdi bana bir maçlık için onada girdim çıktım. benim anakartıma şimdi tpm takılıyomu?Hiç format attın mı ya da Valorantta hesap değiştirdin mi o süre boyunca?
Takılmıyor anakartına TPM maalesef.evet hocam baya değiştirdim fakat bir hesabıma girerken o tpm hatası verdi başka hesaplarımda vermedi. hatta arkadaşım hesap verdi bana bir maçlık için onada girdim çıktım. benim anakartıma şimdi tpm takılıyomu?
napacağım.Takılmıyor anakartına TPM maalesef.
Ya TPM destekleyen anakart alacaksın ya da yeni sistem alacaksın.napacağım.
sistemime göre ucuz bir anakart bulurmusun? ddr3 anakart ramlerim ddr3 eğer tpm desteği yoksa ddr3 anakartlarda ddr4 bakabilirmisin.Ya TPM destekleyen anakart alacaksın ya da yeni sistem alacaksın.