Windows 10 valorant tpm 2.0 hatası

neurox

80+
Reaksiyon skoru
62
merhaba önceden bu hata yoktu şimdi bu hatayı alıyorum ve anakartım eski bir model anakart ne yapabilirim secure boot istiyordu onu açtım şimdi tpm istiyor.
1709836913402.png

Son düzenleme:
h61h2-m17 1.0v anakart tpm almak istemiyorum çünkü sistemim windows 10

özellikler
xeon e3 1230 3.20ghz islemci
16 gb ram
gtx 770 2gb ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdım
O anakartın TPM 2.0 desteği yok. Maalesef artık Valorant oynayamazsın. Valorantta Windows 10 Secure Boot + TPM şartı geldi.

O anakartın TPM 2.0 desteği yok. Maalesef artık Valorant oynayamazsın. Valorantta Windows 10 Secure Boot + TPM şartı geldi.
ne zaman geldi hocam?

anakartıma takılıyor mu tpm

böyle bir tpm gördüm. işe yarar mı taksam ve bu model 150 tl diğerleri 300 veya 500 farkı nedir?

ne zaman geldi hocam?

anakartıma takılıyor mu tpm
Direkt TPM desteği yok hocam. Geleli oldu sanırım 3-4 ay.

Hiç format attın mı ya da Valorantta hesap değiştirdin mi o süre boyunca?
evet hocam baya değiştirdim fakat bir hesabıma girerken o tpm hatası verdi başka hesaplarımda vermedi. hatta arkadaşım hesap verdi bana bir maçlık için onada girdim çıktım. benim anakartıma şimdi tpm takılıyomu?

evet hocam baya değiştirdim fakat bir hesabıma girerken o tpm hatası verdi başka hesaplarımda vermedi. hatta arkadaşım hesap verdi bana bir maçlık için onada girdim çıktım. benim anakartıma şimdi tpm takılıyomu?
Takılmıyor anakartına TPM maalesef.

Ya TPM destekleyen anakart alacaksın ya da yeni sistem alacaksın.
sistemime göre ucuz bir anakart bulurmusun? ddr3 anakart ramlerim ddr3 eğer tpm desteği yoksa ddr3 anakartlarda ddr4 bakabilirmisin.

560w psu
gtx 770 2 gb
xeon e3 1230 3.20 ghz
256 gb ssd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye