Çok kötüyüm mutsuzum:(

Sen değil, o seni kaybetmiş o zaman dostum.
Öyle evet ama göz gördükçe içim parcalaniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lise aşkları %99 bir zaman sonra sıkmaya başlar ve biter zaten. Nextliyeceksin başka çaren yok, o kızın gram umrunda olduğunu sanmıyorum boşver salla gitsin üstad.
Lise deil be hocam üniversite ama haklısın sadece gördükçe içim parcalaniyo

Öyle evet ama göz gördükçe içim parcalaniyor

Lise deil be hocam üniversite ama haklısın sadece gördükçe içim parcalaniyo
Yaşanmışlıklar var normal, bir süre sonra unutacaksın. Hayat bu...
Kafa dağıtacak şeyler yap, bir şeylerle ilgilen boş durursan aklından çıkmaz.

Kardeşim senin gibi değerli birini kaybettiği için bırak o üzülsün dünyanın sonu değil üzülmeye değmez daha çok gençsin ne aşklar ne birliktelikler yaşayacaksın kalbinin kapılarını kapatma bırak o sana zaten yolu gösterecek birde ilişkilerde duygular çok ön planda oluyor bana kalırsa mantık da önemli birlikte olduğun kişi ne kadar da kalbine dokunduysa mantığına, aklına da dokunacak ben öyle düşünüyorum umarım tez zamanda unutursun millet 30 yıllık eşini kaybediyor 1/2 yıl sonra düzen devam ediyor hayatın kuralı bu biz de bu kurala göre oynuyoruz insanoğlu bu Allah ne diyor ben kuluma taşıyamayacağı yükten fazlasını yüklemem geçer gider takma kafana ufak bir tavsiye benden sana aynaya bak değerli olduğunu hisset üzülen sen değil karşı taraf olsun 😉

Uzun bir iliskimden ayrıldım bitti tamamen öğrendiğim şeyler oldu çok üzülüyorum öğrendiğim şeylere ve onca anıya onca şeye nasıl unuturum ne yapabilirim :(
Bir kız için ilişki için üzülmek çok saçma yanında olmayan seni sevmeyen birine üzülüyorsan anana babanw zarar gelmesin bişi olmasın ne hayatlar kanka

Yaşanmışlıklar var normal, bir süre sonra unutacaksın. Hayat bu...
Kafa dağıtacak şeyler yap, bir şeylerle ilgilen boş durursan aklından çıkmaz.
Haklısın hocam

Kardeşim senin gibi değerli birini kaybettiği için bırak o üzülsün dünyanın sonu değil üzülmeye değmez daha çok gençsin ne aşklar ne birliktelikler yaşayacaksın kalbinin kapılarını kapatma bırak o sana zaten yolu gösterecek birde ilişkilerde duygular çok ön planda oluyor bana kalırsa mantık da önemli birlikte olduğun kişi ne kadar da kalbine dokunduysa mantığına, aklına da dokunacak ben öyle düşünüyorum umarım tez zamanda unutursun millet 30 yıllık eşini kaybediyor 1/2 yıl sonra düzen devam ediyor hayatın kuralı bu biz de bu kurala göre oynuyoruz insanoğlu bu Allah ne diyor ben kuluma taşıyamayacağı yükten fazlasını yüklemem geçer gider takma kafana ufak bir tavsiye benden sana aynaya bak değerli olduğunu hisset üzülen sen değil karşı taraf olsun 😉
Eyw abi teşekkür ederim

Bir kız için ilişki için üzülmek çok saçma yanında olmayan seni sevmeyen birine üzülüyorsan anana babanw zarar gelmesin bişi olmasın ne hayatlar kanka
Aklıma getirmemeye çalışıyorum aile en önemlisi

15 gün oldu ve ben hala üzülüyorum gözümün önüne geliyo

Geri