Sabancı burs yatmadı

kime veriyorlar hocam
Ben işitme engelliyim ve yksde ilk 1000 e girdim sayısalda ilk 5 e verdiler kendileri aradı başvuru yapmadıö
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama normal başvuru yaptığın hali de var ikiside aynı para

Ben işitme engelliyim ve yksde ilk 1000 e girdim sayısalda ilk 5 e verdiler kendileri aradı başvuru yapmadıö

Belirli okullara, engellilere ve depremzede konteyjan ayırmışlar hocam (Ben görme engelliyim)
Sitesine bakabilirsiniz ayrıntı için
teşekkürler

Bana geçen ay şubatta bi e posta geldi "Şubat ayı ödemeniz yapılmıştır, bursunuzun kesintisiz devam etmesi için burs koşullarını incelemenizin faydalı olacağını düşünüyoruz."şeklinde.
Bu şekilde e posta alan var mı? Yani genel bi uyarı mı yoksa benim için bi sıkıntı mı anlayamadım.

Arkadaşlar sabancı bursiyerleri olarak bir wp grubu kuralım diyorum,Kimler katılım sağlar ? Tanıdıklarınız varsa yine bu bursu alan ekleyebiliriz. Vakfın mentorluk ,staj gibi etkinlikleri hakkında etkileşim halinde olabilir birbirimize yardımcı olabiliriz. (Çünkü doğrudan vakfın kurduğu bir etkileşim grubu yok bursiyer öğrenciler için)

Hocam bu sene bende yks'ye gireceğim.Nasıl çalışıyordun yardımcı olur musun?

Geri