Öğrenen_biri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 481
eğer buysa hem yüksek fiyat hem de hiçbir güzelliği yokSarar'ın kahverengi deri cüzdanını kullanıyorum bence şık ve güzel sağlam da.
Evet buna benziyor, bence şık yaşını vesaire bilmiyorum ama. Artık her şey ateş pahası zaten bu devirde ucuza bir şey de kalmadı maalesef.eğer buysa hem yüksek fiyat hem de hiçbir güzelliği yok
![]()
Sarar Kahverengi Cüzdan C12 - SARAR
Sarar Kahverengi Cüzdan C12 ile tarzına renk kat! Erkek cüzdan modellerini SARAR kalitesiyle anında satın alın!sarar.com
Bana göre hiç göze güzel gelmedi. Mesela üstte verdiğim linktekiler bile sade ama yine göze hitap ediyor.Evet buna benziyor, bence şık yaşını vesaire bilmiyorum ama. Artık her şey ateş pahası zaten bu devirde ucuza bir şey de kalmadı maalesef.
Ben deri cüzdanları beğeniyorum daha oturaklı şık geliyor bana.Bana göre hiç göze güzel gelmedi. Mesela üstte verdiğim linktekiler bile sade ama yine göze hitap ediyor.
deri güzelde o sarar'ın güzel değil bence. Mesela örnek deri atayımBen deri cüzdanları beğeniyorum daha oturaklı şık geliyor bana.
Sen işin biraz renk fantezisindesin gibime geldideri güzelde o sarar'ın güzel değil bence. Mesela örnek deri atayım
attıklarımın siyah ve kahverengiside var. Sadece model tipi güzelSen işin biraz renk fantezisindesin gibime geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cafcaflı renkler seviyorsun sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de farklı modeller seviyorsun anlaşılan ben daha sadeciyim, sade modeller ve sade renkler
buda güzelmiş
Ortaokulda 60tlye aldigim (gunluk aldigim para 5-10tlidi)altinyildiz deri kartligi kullaniyorum hala tas gibiBu listedekiler beğendim aralarından birini kullanan veya başka öneriri olan var mıdır?![]()