Yeni aldım 45.5 no ayakkabı tişört havlu su rahat sığıyor. Yan cebe de deodorant vs atıyorum.
bu nasıl acaba çok mu küçüktür
Eyvallah , tam aradığım gibi o zamanYeni aldım 45.5 no ayakkabı tişört havlu su rahat sığıyor. Yan cebe de deodorant vs atıyorum.
Rica ederim. Fotoğraf ekledim büyük diye beklentiniz olmasın yine de. 45.5 no ayakkabı + el yüz havlusu + pantolon + sweatshirt + 1lt su. Şişe bir tık fazla geldi ama onu da aldı yani en kotu yan cebe koyarsınız 0.5L falan. Fotolar alttaEyvallah , tam aradığım gibi o zaman
Spor için tam ideal ya teşekkür ederim foto için deRica ederim. Fotoğraf ekledim büyük diye beklentiniz olmasın yine de. 45.5 no ayakkabı + el yüz havlusu + pantolon + sweatshirt + 1lt su. Şişe bir tık fazla geldi ama onu da aldı yani en kotu yan cebe koyarsınız 0.5L falan. Fotolar altta
paylaşılan linkteki çanta sırt çantası, senin görselini paylaştığın çanta omuz çantası hocam bir yanlışlık olmasın.Rica ederim. Fotoğraf ekledim büyük diye beklentiniz olmasın yine de. 45.5 no ayakkabı + el yüz havlusu + pantolon + sweatshirt + 1lt su. Şişe bir tık fazla geldi ama onu da aldı yani en kotu yan cebe koyarsınız 0.5L falan. Fotolar altta
Anlamadım hocam. Zaten 2. linkte benim attığım ürün.paylaşılan linkteki çanta sırt çantası, senin görselini paylaştığın çanta omuz çantası hocam bir yanlışlık olmasın.
Diğer Puma çanta indirimleri de burada ----> https://www.amazon.com.tr/deal/2df1...ef=dlx_bahar_gd_dcl_img_18_2df145e2_dt_sl6_03
.
bu nasıl acaba çok mu küçüktür
Hocam ben sırt çantası hakkında konuşuyordum bilginiz olsun.Spor için tam ideal ya teşekkür ederim foto için de
Diğer arkadaş fotosunu attı hocam sıkıntı yokHocam ben sırt çantası hakkında konuşuyordum bilginiz olsun.