Çözüldü✓ 7800x3d SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
5000
7800x3d için sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 5000 TL mümkün mertebe 360 mm olmasını istiyorum ve sessiz bir model olursa sevinirim Deadpool markası hariç önerilere açığım
düşündüğüm ama kararsız kaldığım model

Bu modelin YouTube’da technopat izledim video yorumlarında kablolari kısa olduğunu söyleyen ve tavsiye etmeyenler de var o yüzden kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum

neden deepcool istemiyorsunuz?

Deepcool kullansaydin fikrin değişirdi 7800x3d deepcool 240mm ile buz gibi çalışıyor test ettim bizzat sistem kurdum 360mm onun içinden geçer adeta

7800x3d için sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 5000 TL mümkün mertebe 360 mm olmasını istiyorum ve sessiz bir model olursa sevinirim Deadpool markası hariç önerilere açığım
düşündüğüm ama kararsız kaldığım model

Bu modelin YouTube’da technopat izledim video yorumlarında kablolari kısa olduğunu söyleyen ve tavsiye etmeyenler de var o yüzden kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum
gönül rahatlığıyla alabilirsin arkadaşım kullanıyor aynısını hiç bir sıkıntı yaşamadı

neden deepcool istemiyorsunuz?
Aldım ve problem yaşadım iade ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deepcool kullansaydin fikrin değişirdi 7800x3d deepcool 240mm ile buz gibi çalışıyor test ettim bizzat sistem kurdum 360mm onun içinden geçer adeta
360 olanı kullandım 5800x3d varken sesi fazla geldi + bozukmuş pompadan bişeyden kaynaklı garip bi ses geliyordu sordum birilerine servise gönderdim iade ettim bana bozuk olanı denk geldi tekrar almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,515
Üyeler
186,503
Son üye
sametx
Geri