nevo22official
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Samsung s24 plus vs iphone 15 plus hangisi tercihiniz olurdu genellikle sosyal medya ve efootball oyunu oynanacak.
s24+ karşısında 15 plusun şansı yokSamsung s24 plus vs iphone 15 plus hangisi tercihiniz olurdu genellikle sosyal medya ve efootball oyunu oynanacak.
Neden pekis24+ karşısında 15 plusun şansı yok
öncelikle iphone ekrandan kaybediyor 60 hze asla o kadar para verilmez üstelik exynos 2400 a16 bionicten daha üstün bir işlemci ama tercih sana kalmış ben önermem o fiyata 15 plusuNeden peki
arada baya bir fiyat farkı varmış bilmiyordum s24 plus o zamantercihim 15 plus olurdu
Uzun senelerdir android kullanıyor bir yandan da ios'a geçmek istiyorum yinede değmez mi acabaöncelikle iphone ekrandan kaybediyor 60 hze asla o kadar para verilmez üstelik exynos 2400 a16 bionicten daha üstün bir işlemci ama tercih sana kalmış ben önermem o fiyata 15 plusu
ios bizim ülkemizde çok pahalı bende düşünüyordum ama özelliklerine göre gerçekten çok pahalı s23 kullanıyorum bendeUzun senelerdir android kullanıyor bir yandan da ios'a geçmek istiyorum yinede değmez mi acaba
direkt engellendin koçum.üstelik exynos 2400 a16 bionicten daha üstün bir işlemci
Şuanda kullandığım telefon zaten p smart pro 60 hz zatenemin ol telefonun 60 hertz veya 120 hertz olması hayatını değiştirmiyor. 15 plus alınabilir. pil süresine hayran kalırsınız.