Samsung s24 plus vs iphone 15 plus

Reaksiyon skoru
82
Samsung s24 plus vs iphone 15 plus hangisi tercihiniz olurdu genellikle sosyal medya ve efootball oyunu oynanacak.

öncelikle iphone ekrandan kaybediyor 60 hze asla o kadar para verilmez üstelik exynos 2400 a16 bionicten daha üstün bir işlemci ama tercih sana kalmış ben önermem o fiyata 15 plusu
Uzun senelerdir android kullanıyor bir yandan da ios'a geçmek istiyorum yinede değmez mi acaba

üstelik exynos 2400 a16 bionicten daha üstün bir işlemci
direkt engellendin koçum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim tercihim iphone 15 plustan yana olur.

emin ol telefonun 60 hertz veya 120 hertz olması hayatını değiştirmiyor. 15 plus alınabilir. pil süresine hayran kalırsınız.

Yani iPhone 15 Plus alırdım, ama benim alma sebeplerim arasında 3 yıl sonra 2. elde fiyatının S24+ un 3 katı olacak olması da var :kekw:

İşletim sistemi olarak IOS'un yanına yaklaşabilecek hatta kıyaslanabilecek 1 tane yazılım yok. Android tabanlı bir çok yazılım var fakat dediğim gibi, IOS'la karşılaştırılamaz bile.

Donanım açısından S24+ Tabii ki. S23 Çıktığında iPhone 14 ile karşılaştırılmıştı. Bariz bir şekilde üstündü. Bende alıcaktım alamadım. Samsung tabii ki daha iyi olacaktır, al ve rahatına bak. Beğenmezsen, ( amazondan alırsan ) iade eder iPhone'u denersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,558
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri