Yardım Spor yaparken kulaklık önerisi lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Kulaktan düşmeyecek kulaklık lazım kulak içi düşünüyorum. Kulak üstü terletir filan. iPhone 15 Pro Max ile kullanacağım. Spor haricide kullanabileceğim bir kulaklık. Müzik ve konuşma için filan işte bütçe sıkıntım yok ama çokta vermek istemiyorum. F/p olursa iyi olur

O kulak içi mi ? Ve konuşma ve müzik için nasıl ve spora uygun mu?
kulak içi bluetoothlu kancası var kulaktan düşmüyor, müzik sesi çok iyi, gürültü engelleme ve kendi uygulamasıyla müzik modunu vs. ayarlıyorsun. yalnız dokunmatik değil tuşu var kulaklıkta, tuşu biraz dandik

kulak içi bluetoothlu kancası var kulaktan düşmüyor, müzik sesi çok iyi, gürültü engelleme ve kendi uygulamasıyla müzik modunu vs. ayarlıyorsun. yalnız dokunmatik değil tuşu var kulaklıkta, tuşu biraz dandik
Hm fiyat ne kadar

Bi araştırayım teşekkür ederim fiyatına değer diyorsun yani bakayım bi araştırayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel duruyor ama günlük kullanımda rahatsız eder gibi daha önce hiç kancalı kullanmadım

Anladım güzel gibi duruyor ama o fiyata değer mi sizce
Sennheiser ise evet. Bu marka zaten ses konusunda üzen bir marka değildir azıcık araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ek olarak para verirken unutmayın müşteri hizmetlerine de para veriyorsunuz. Yanlışım yok ise zamanında okudum bazı forumlarda insanlar müşteri temsilcisinden yani garanti vb. Memnundu.
Kulaklık bilenen bir marka olduğu içni yerli ve yabancı tonla incelemesi var, aklınızdaki tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Önerim yabancı diliniz var ise yabancı kaynaklardan izlemenizdir. Daha doğru ve düzgün test yapıyorlar.

Sennheiser ise evet. Bu marka zaten ses konusunda üzen bir marka değildir azıcık araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ek olarak para verirken unutmayın müşteri hizmetlerine de para veriyorsunuz. Yanlışım yok ise zamanında okudum bazı forumlarda insanlar müşteri temsilcisinden yani garanti vb. Memnundu.
Kulaklık bilenen bir marka olduğu içni yerli ve yabancı tonla incelemesi var, aklınızdaki tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Önerim yabancı diliniz var ise yabancı kaynaklardan izlemenizdir. Daha doğru ve düzgün test yapıyorlar.
Yabancı dilim yok ama çeviri olan yerlere bakabilirim bi araştırayım güzel indirime girmiş bakayım. Senheizeri biliyorum baya baya iyi marka ses konusunda ama bazı ürünleri sevilmiyor bakayım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri