StartPy
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
ses kalitesi çok iyi bassı yüksek kodla 55 dolara geliyor https://www.myearfun.com/headphones/earfun-free-pro-3-hi-res-anc-true-wireless-earbuds-black
Hocam Tr de yok mu veya nasıl bitirt anlamadım bu yeni gördüm markayı sanırım. Sporda ve günlük hayatta da kullanacağım bir şey arıyorumses kalitesi çok iyi bassı yüksek kodla 55 dolara geliyor https://www.myearfun.com/headphones/earfun-free-pro-3-hi-res-anc-true-wireless-earbuds-black
Arpods gereksiz pahalı hocam birde çok fazla bütçe vermek istemiyorum maç 3 k filan civarı düşünüyorumÖnerilerim:
1- Apple AirPods Pro 2
2- Jabra Elite 10
3- Huawei FreeBuds Pro 2 veya 3
Bu kulaklıklar premiumdur. Güzeldir, üzmez. Tam bir bütçe vermediğin için biraz üst düzey önerdim.
Ek olarak Sony ve Sennheiser markalarına da bakmanızı öneririm. İki marka da çok iyidir. Ama yanlış hatırlamıyorsam Sennheiser’in mikrofonu sizi biraz üzebilir.
Kancalı istemiyorum hocam ya çünkü günlük hayatta kullanmak sıkıntı oluyor geneldebazıları bu tarz kullanıyor
beler yanlış anlaşılmasın spor yaparken kulaklık önerin demiş başlıkta
Sesi ve mikrofonu iyi mi birde tere v.s dayanıklılık var mı?sporda 15 pro max ile bunu kullanıyorum 10 numara
![]()
Anker SoundCore Life P3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life P3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life P3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaktan düşmeyecek kulaklık lazım kulak içi düşünüyorum. Kulak üstü terletir filan. iPhone 15 Pro Max ile kullanacağım. Spor haricide kullanabileceğim bir kulaklık. Müzik ve konuşma için filan işte bütçe sıkıntım yok ama çokta vermek istemiyorum. F/p olursa iyi olur
O nasıl hocam sporda gider mi yani terden bozulma veya mic nasıl sesi nasıl bilginiz var mız?anker liberty ajr 2 pro indirimde şu an
Ben kullanıyorum 1.5 yıldır 18 tane kulaklığı var biri illaki uyar kulağına memnunum her şeyi iyiO nasıl hocam sporda gider mi yani terden bozulma veya mic nasıl sesi nasıl bilginiz var mız?