Elim Kırılmış Olabilir Mi?

Eğer kırık değilse sahura kadar iner heralde şişlik değil mi

kırık çatlak olsa şuan forumda zaman geçirebileceğini sanmıyorum sen yinede doktora göster
Anlamadığım şey ise kırık falan olmasa neden sissin, ağrı falan olur eyvallah da bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hafif ağrı var diyorsunuz zedelenmiştir çatlak bile olsa eldeki kemik hasarı inletir adamı
Hocam kırık çatlak flaan değilse sahura kadar şişlik iner mi ki

@kanon doktor yarısı adamsın sen bilirsin :d

Hocam elinizi soğuk tutmaya çalışın ve kalp seviyesinin üstünde tutarsanız iyi olur. Birde sabit tutmanız önemli.

Ulan ya illa o doktora gidilecek diyorsun, yanlış anlaşılmasın olay doktora gidip gitmemek değil bu saatte boşu boşuna uğraşmak istemiyorum

Kırığın isminin benim yaptığım eylemi tutması korkuttu beni

Ulan ya illa o doktora gidilecek diyorsun, yanlış anlaşılmasın olay doktora gidip gitmemek değil bu saatte boşu boşuna uğraşmak istemiyorum

imkanın varsa bekleme bence şimdi git direkt acile. çünkü kırıp tekrar oturtacaklar. bekledikçe daha fazla kaynayacak ve daha fazla acıyacak.

İnternete çok takılma kişi kendini en iyi bilendir. İnternette gribe kanser fiyen bile bulursun. İncilmiş olabilir sıcak su ve sabunla aileden birileri masaj yapar ve üstüne zeytin sararsan yararı olur. Yarında duruma göre doktora gidersin.

Zedelenme %99

Kaç güne geçer veya kendini nasıl belli eder yani şişlik, ağrı falan ne zamana geçerse ortalama zedelenmedir
Hocam hastane eve 50-100km Uzakta değilse gidip bir yaptır test yani doktor olsam bile sana cevap vermezdim şuan yani bende 5 gunde etkisi geçer sende 10 günde belki yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,313
Üyeler
198,102
Son üye
1lberkay
Geri