Bünye güçlüyse durur ama hareket ettiremezkırılsa duramazsın
Maşallah hulkmusun arkadaşKırılsa duramazsın olayına takılma kırık kolla 2 hafta gezmişliğim var Bugünü atlat yarına iyi kötü anlaşılır.
Anlamadığım şey ise kırık falan olmasa neden sissin, ağrı falan olur eyvallah da bilemedimkırık çatlak olsa şuan forumda zaman geçirebileceğini sanmıyorum sen yinede doktora göster
Hocam kırık çatlak flaan değilse sahura kadar şişlik iner mi kihafif ağrı var diyorsunuz zedelenmiştir çatlak bile olsa eldeki kemik hasarı inletir adamı
inmez 4-5 günde anca düzelir normal bi şişik bile olsa.Eğer kırık değilse sahura kadar iner heralde şişlik değil mi
Hulk değilde aile korkusu diyelim hocam Bakkaldan jop yemiştim suçlu ben olunca anlatamamıştımMaşallah hulkmusun arkadaş
Ulan ya illa o doktora gidilecek diyorsun, yanlış anlaşılmasın olay doktora gidip gitmemek değil bu saatte boşu boşuna uğraşmak istemiyoruminmez
imkanın varsa bekleme bence şimdi git direkt acile. çünkü kırıp tekrar oturtacaklar. bekledikçe daha fazla kaynayacak ve daha fazla acıyacak.Ulan ya illa o doktora gidilecek diyorsun, yanlış anlaşılmasın olay doktora gidip gitmemek değil bu saatte boşu boşuna uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırığın isminin benim yaptığım eylemi tutması korkuttu beni
İnternete çok takılma kişi kendini en iyi bilendir. İnternette gribe kanser fiyen bile bulursun. İncilmiş olabilir sıcak su ve sabunla aileden birileri masaj yapar ve üstüne zeytin sararsan yararı olur. Yarında duruma göre doktora gidersin.Ulan ya illa o doktora gidilecek diyorsun, yanlış anlaşılmasın olay doktora gidip gitmemek değil bu saatte boşu boşuna uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırığın isminin benim yaptığım eylemi tutması korkuttu beni
Hocam hastane eve 50-100km Uzakta değilse gidip bir yaptır test yani doktor olsam bile sana cevap vermezdim şuan yani bende 5 gunde etkisi geçer sende 10 günde belki yaniKaç güne geçer veya kendini nasıl belli eder yani şişlik, ağrı falan ne zamana geçerse ortalama zedelenmedir