3 bin TL bandında telefon önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
3000
Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin tl ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz

PUBG filan da oynicam yeterli olur mu
3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorum

bulabilirsen ikinci el iphone 8 al

3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorum
Haklısın valla yurt dışı 7 plus veya 8 mi almak mantıklı olur mu sim kartımı eski telefonuma takarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulabilirsen ikinci el iphone 8 al
Yurt dışı 8 veya 7 plus alınır mı

Note 8 pro nasıl olur çok kararsızım
Redmi note 8 pro pubg de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olur

İphone 7 almanı önermem bataryaları çok çabuk bitiyor ölüyor ve çok eskiler artık

Redmi note 8 pro PUBG de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olur

İphone 7 almanı önermem bataryaları çok çabuk bitiyor ölüyor ve çok eskiler artık
note 9 pro kullanıyorum önermiyorum eskiden olsa iyi cihazdı ama şimdi gidip para verilmez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri