bu 4090 sistem yeterlimi

Reaksiyon skoru
17
mrb arkadaşlar game garajdan 4090 hazır sistemlerden bu sistemi buradaki bir arkadaş sayesinden özelleştirdik bu sistemde dar boğaz olur herhangi bir uyumsuzluk yada yetersizlik var mı herhangi bir sorunu olur mu bu sistemin yardımcı olur musunuz

Anakart giriş seviyesi kalmış

gpu tutucu aldığım ekran kartını içinden çıkmıyor mu çıkan yetersiz mi kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani 4090 nın tam perfonmansına yada işlemcinin tam perfonmasına yetersiz mi kalır
Kalmaz ama ben olsam 1000 lira daha verir asus tuf b650 seçerdim

mrb arkadaşlar game garajdan 4090 hazır sistemlerden bu sistemi buradaki bir arkadaş sayesinden özelleştirdik bu sistemde dar boğaz olur herhangi bir uyumsuzluk yada yetersizlik var mı herhangi bir sorunu olur mu bu sistemin yardımcı olur musunuz
Sistemde sorun görünmüyor bu haliyle alınabilir.

ana kart giriş seviyesi kalmış dendi bu bir sorun oluşturmaz mı
Oluşturmaz kardeşim sistemden verimli şekilde faydalanirsin. Benim demek istediğim şu : 100k gibi bir parayı gözden çıkarmış olsaydım 1k daha verir prime serisi yerine tuf serisi anakart alırdım

X670 bir yonga anakartın giriş seviye olduğunu kim söyledi ?
Ben söyledim. PrimeX670 alacağını tufB650 al dedim?

Oluşturmaz kardeşim sistemden verimli şekilde faydalanirsin. Benim demek istediğim şu : 100k gibi bir parayı gözden çıkarmış olsaydım 1k daha verir prime serisi yerine tuf serisi anakart alırdım

Ben söyledim. PrimeX670 alacağını tufB650 al dedim?
tmm demek istediğini anladım benim bilgim olmadığı için soruyorum canını sıktıysam özür dilerim hangi ana kart seçeneğini seçmeliyim asus tuf ana kart olarak

tmm demek istediğini anladım benim bilgim olmadığı için soruyorum canını sıktıysam özür dilerim hangi ana kart seçeneğini seçmeliyim asus tuf ana kart olarak
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey. Daha detaylı araştırma yapıp dönüyorum hemen

Estağfurullah hocam olur mu öyle şey. Daha detaylı araştırma yapıp dönüyorum hemen
anlayışın için teşekkür ederim ama fiyatı fazla kabartmazsan sevinirim bu parayı zar zor denk getircem daha üstüne monitör kulaklık klavye farede alacam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri