bu 4090 sistem yeterlimi

knk şuan kullandığım sistemle kapıştırak istersen :D lol de 30 fps e kadar düşüyom :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkan tutucu yeterli olur heralde
Montajını düzgünce yaptıktan sonra yeterli olur, herhangi bir destek yeterli olur zaten eğilmesini engellesin yeter.

seçenekler asusun rog gpu tutucusu var onumu kullansma diğe düşünüyom

Son düzenleme:
X670 bir yonga anakartın giriş seviye olduğunu kim söyledi ?
Prime olması yeterli .
mrb arkadaşlar game garajdan 4090 hazır sistemlerden bu sistemi buradaki bir arkadaş sayesinden özelleştirdik bu sistemde dar boğaz olur herhangi bir uyumsuzluk yada yetersizlik var mı herhangi bir sorunu olur mu bu sistemin yardımcı olur musunuz
Bütçeyi çok aşmazsa Tuf x670 öneririm.

Prime olması yeterli .

Yonga setleri eskiden önemliydi şimdi okadar önemli değil.

Bkz: eski 775 pinde Via p4m8900 yada p35 p45 x38 x48 farkları gibi. Bellek kontrolcüler anakarta gömulu olması gibi gibi .

Prime olması yeterli .

Yonga setleri eskiden önemliydi şimdi okadar önemli değil.

Bkz: eski 775 pinde Via p4m8900 yada p35 p45 x38 x48 farkları gibi. Bellek kontrolcüler anakarta gömulu olması gibi gibi .
seçeneklerden Tuf x670 göremedim

mrb arkadaşlar game garajdan 4090 hazır sistemlerden bu sistemi buradaki bir arkadaş sayesinden özelleştirdik bu sistemde dar boğaz olur herhangi bir uyumsuzluk yada yetersizlik var mı herhangi bir sorunu olur mu bu sistemin yardımcı olur musunuz
parça parça daha iyisini toplarım

böyle daha ucuz olmamış mı bilgim olmadığından bunu buldum diğer yardım eden kişilerin dediklerine görede iyiymiş gayet
diğerleri çok bilmediğinden ekran kartını bulamamıştır

114e çıkmaz ama 120k ya daha iyisi çıkar

diğerleri çok bilmediğinden ekran kartını bulamamıştır

114e çıkmaz ama 120k ya daha iyisi çıkar
ama bilgisayar toplamaktan veya kurmaktan anlamam bilgim yok yani o yüzden hazır sisteme kaçtım

ama bilgisayar toplamaktan veya kurmaktan anlamam bilgim yok yani o yüzden hazır sisteme kaçtım
evet tam onu diyecektim o zaman mecbur hazır sistem oluyor

ama yakın oturuyosan hallederiz

Geri