bu 4090 sistem yeterlimi

yok monitörde samsung pek iyi değil bazı modellerinde ghosting var
o bütçelere çıkabiliyorsan buna bak en iyisi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya

32 inç olması daha iyi mi bu arada gigabyte çok şekilmiş

Son düzenleme:
hangisinden bahsediyorsun
gıgabyte olandan

hangisinden bahsediyorsun

gigabyte aorus diyosun ondan freesync pre. pro var ama g-sync uyumlu oluyor sorun yaşamazsın
peki bu sisteme önerebilceğin kulaklık klavye fare var mı

bu 3ü en fazla 20k tutar heralde ama merak ettiğim konu kulaklık sorun çıkarmıyorsa özellikle onun kablosuz olmasını istiyorum klavye ve farede kablosuz sorun çıkarmıyorsa onlarında kablosuz olmasıın istiyorum örnek olarak arkadaşımın attığı klavye bu klavye çok iyi diyor kendisinede ondan alacakmış faredende razer marka iyi galiba

bu 3ü en fazla 20k tutar heralde ama merak ettiğim konu kulaklık sorun çıkarmıyorsa özellikle onun kablosuz olmasını istiyorum klavye ve farede kablosuz sorun çıkarmıyorsa onlarında kablosuz olmasıın istiyorum örnek olarak arkadaşımın attığı klavye bu klavye çok iyi diyor kendisinede ondan alacakmış faredende razer marka iyi galiba
zaten hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsun ki kablosuz olarak sorun çıkmaz

ben razer set öneririm

zaten hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsun ki kablosuz olarak sorun çıkmaz
bide bu kulaklıkta katlanan mikrofonlar sorun çıkartıyormu çıkarmıyorsa katlanır mikrofon daha iyi benim için bu kablosuz fareler ilk çıktığı zaman almıştım onlarda kablosuz pilliydi sürekli bağlantı kopuyordu bida yanaşmamıştım ama şimdi o kadar yıl geçti sorunsuz olanları illaki vardır bu kablolu kablosuzların o zaman pil yerine şarj edilebilir pilleri var galiba

o dediklerin çok eski ekipmanlarda oluyordu bu attıklarım en iyilerinden öyle sorunlar tabi ki yok

bu kulaklık için katlanabilir mikrofonlu olan olsa sorun çıkartırmı

o dediklerin çok eski ekipmanlarda oluyordu bu attıklarım en iyilerinden öyle sorunlar tabi ki yok
örnek olarak bu kulaklığın katlanabilir mikrofonu gibi

Geri